[]

müzik önerisi, piyano, alto vokal ve diğer

My immortal'ın başındaki gibi hoş bir melankolisi olan çıplak piyano partisyonunun olduğu, tamamlayıcı olmayıp aksine yarışan bir enstrumanla kirletilmemiş müzik önerileri alabilir miyim?

vokalsiz olur, vokal varsa amy lee'nin ki gibi yahut london grammar'ın solisti gibi insanın içini yıkar temizler ve dindirir cinsten alto bir ses de olabilir. Yani öyle bildiğiniz başka hatunlar varsa onları da -müziklerinin söz ettiğim türden bir piyano kısmı içermediği ihtimalinde- ayrı olarak belirtir misiniz.

erkek sesi chris martin gibi olabilir, dindirici, zaten coldplay dediğimi biraz yapıyor, sadece müziklerinin bazı yerlerde daha çıplak olmasını dilediğim oluyor.

Ya loopçular bilir, duymadıkları müzik yoktur ama az albüm bilirler, zaten o albümlerdir başkalarını adamakıllı baştan sona dinlettirmeyen vs. ben de onlardanım. Evanescence'a hiç adamakıllı bakmadım (iten sebepler vardı) Hata yapmış gibi hissediyorum. Bakayım mı evanscence'a? My immortal'daki kendilerine haslık tüm müzikleri boyunca devam ediyor mu?

önerileriniz?

 
  • Tulga  (31.01.15 19:30:08) 
www.youtube.com

www.youtube.com

bunlar geldi aklima öyle melankoli melankoli.
  • kurnaz  (31.01.15 19:32:30) 
bir de unutmusum, amerikan dizi sezon final sarkisidir, bu sarkiyla sezon finali yapmamis dizi yok gibi.

benzer melankoli

www.youtube.com
  • kurnaz  (31.01.15 19:34:12) 
@tulga: hatunu sevdim, piyano biraz sıradan geldi, toplam efekt benim açımdan güzeldi, şanslıyım. Epica not edildi.
@kurnaz: işte o ilkindeki piyano çok güsel yav, ikinciden uzak dururum sanırım, jeff'i ben de çok severim,

he he insert anı: annem ben grace'i son ses çalmaktayken jeff'imi samimi bulmadığını/hissetmediğini söyler(ing. bilmiyor pek)
bir 10 küsur yıl sonra aklıma gelir, aynı odadayız, sırıtır sinsice corpus christi carol açarım: oha oha bu kim ya, kim bu çocuk, bu ne böyle der, benim sırıtma jokere dönüşür grace'i açarım ardından "anne bilmem hatırlar mısın bir genç var idi..." hahahah ya affedin anı işte aklıma geldi.
  • godoşu beklerken  (31.01.15 19:45:50 ~ 19:46:17) 
65daysofstatic _ radio protector


  • bruceandwayne  (31.01.15 21:06:30) 
@bruceandwayne: harikaymış, teşekkür ederim.


  • godoşu beklerken  (31.01.15 22:13:58) 
Cok guzeldir tabi ki, bir de mono_kanata dinle.


  • bruceandwayne  (31.01.15 23:02:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.