[]

alıp da okuyamadığınız kitaplar için

siz de üzülüoyr musunuz ? evde şu an okuyamadığım baya kitap var -martin eden, yolda, genç werther vsvsvs- bir türlü giremiyorum içine kitabın. ama sanki bugün okumazsam da bir daha okuma fırsatım olmazmış gibi paranoyakça hisler içerisindeyim. neyse. yalnız değilim dimi ?




 
yalnızsın. resmen wow game card aldım diye hayatım o oldu. 4 hafta sonra bitiyor süresi. bitsin şu aldığım kitapları okuyacağım. en az birini bitirmeden de dönmeyeceğim.


  • nawar  (31.01.15 18:44:55) 
Değilsin.
Ben bazı kitapların zamanı olduğunu düşünmekle beraber onları bu aralar okumazsam hiç okumayacakmışım gibi bir hisse kapılıyorum.

  • m e b  (31.01.15 18:45:47) 
@m e b işte bahsettiğim hissiyat bu..


  • kablelvuku  (31.01.15 18:50:37) 
bir e kitap okuyucu al.okuyamadığın kitaplar için harcanan paradan ötürü maddi, o kitaplar için kesilen agaçlar için manevi derde sıkıntıya düşme.en iyisi e kitap.çünkü bende zor beğenen bir insanım.20 sayfa okuyup bıraktığım çok kitap oluyor.hepsine para verseydim üzülürdüm.en iyisi e kitap.binlercesi ücretsiz var nette.


  • somali carsi alayina karsi  (31.01.15 18:52:40) 
yoooo yalnız değilsin. tam da aynı duygular içerisindeyiz aynı zaman diliminde. ben şu an bilgisayarı kapatıp başlıyorum ama okumaya.


  • kakao  (31.01.15 18:59:40) 
Sanal kitap fuarı şeysinden dolayı bissürü kitap var evde okumadığım. İşin kötüsü yeni kitaplar almaya da devam ediyorum. Kitap almayı seviyorum sanırım.


  • monty python  (31.01.15 19:10:31) 
Üzülüyorum. Tekrar deniyorum sonra. Belkiseneler sonra oluyor o deneme.

Şöyle de bir şey var: tsundoku
  • whimsical  (31.01.15 19:56:47) 
Werther'i filan bilemem sıkıcıydı biraz da, şu Martin Eden'e bir şans verseniz.

Genel olarak da; şöyle saatinizi kurun mesela, bugün 10 dakika kitap okuyacağım diye. 10 dakika sonra kapatın kitabı. Zaten ilk başta sarmaz, sonra kitap sardıkça da daha fazla okursunuz zaten.

soruya cevap: evet üzülüyorum ben de. internet nedeniyle kitap okumaya vakit ayıramaz oldum. Diziyorum üstüste, olabildğince yemek yerken filan alıp birini okumaya çalışıyorum.
  • firez  (31.01.15 21:26:13 ~ 21:49:51) 
Bende de martin eden var ya. Ama üzülmedim çünkü dünyanın en sıkıcı kitabı. Ben genelde erteliyorum kışın okuyamadıysam yaz Kitabıdır diye filan. Yazın dene sen de mesela okumayı.


  • wibbly wobbly timey wimey stuff  (01.02.15 10:26:51) 
dün gece başlayıp bugün öğlene doğru bitirdim kitabı nihayet. :)


  • kakao  (01.02.15 13:41:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.