[]

ikili anlaşmanın olmadığı okulda erasmus

hemen soruma giriyorum, diyelim ki okulumun y üniversitesiyle anlaşması var fakat z'yle yok. ben z üniversitesine gitmek istiyorum ve kalkıp z üniversitesine mail atıyorum ortalamam şöyle böyle okulumun anlaşması yok ama sizin okulunuzda erasmus yapmak istiyorum diye.

ilk olarak karşıdaki okul bunu kabul eder mi?
ikinci olarak kabul edilmesi durumunda benim okulum bana hibe verir mi? ( sınava girip hibe aldığımı sayıyoruz yani sadece anlaşmalı okullar için mi verilir bana )

çok teşekkürler *-*

 
erasmus kordinatörüne bildirirsen anlaşma yapmaya çalışıyorlar diye biliyorum.


  • tosunpasa  (31.01.15 18:06:45) 
@tosunpasa ama onun bir dönemi var sanırsam ben güze gitmeyi planlıyorum o zamana kadar hallolur mu sonuçta oradan da buraya öğrenci gelecek vs uzun iş değil mi


  • dedi ayca  (31.01.15 18:12:02) 
o kadar zor bi olay diye biliyorum ama emin değilim.


  • tosunpasa  (31.01.15 18:34:14) 
anlaşma şart. anlaşmayı yapabilirler. benim bir arkadaşım yaptı.
ben de denedim ama benim bölüm başkanım istemediği için işlemleri başlatamadık bile.

  • mesgul ve huzursuz  (31.01.15 22:22:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.