[]

Yetişkin köpeklere gerçekten günde bir öğün yetiyor mu?

Kıyamıyorum :(




 
erkek arkadaşım terrier cinsi köpeğine iki öğün veriyor sanırım.


  • dedi ayca  (31.01.15 18:04:48) 
Veteriner hekimler öyle diyor. Hatta o öğünde de aşırı vermemek lazımmış. Zaten hemen popolari büyüyor. :)


  • nereye bu gidis  (31.01.15 18:05:29) 
veterinerler öyle diyor da, hani mantığını öğrensem de doğruyu yapabilsem?


  • dessy  (31.01.15 18:09:33) 
Gunluk almasi gereken gramaji ikiye bolup iki ogun halinde verebilirsin. Kuru mama midede sisen bir urun oldugu icin aclik da hissetmiyor emin ol :)


  • Solem2  (31.01.15 18:27:27) 
Veterinerler 2 öğün diyor aslında. Ama köpeğine bağlı. Benim köpek de günde 1 kere yiyor ama ben günde 5 öğün versem de yemez zaten mamasını sevmediği için.
Sağlıklı olsun diye gidip mamanın en iyisini alıyorum yemiyor kerata. Dünden beri aç aç geziyor gene de gidip mamasını yemiyor. İstiyor ki biz ona kendi yediklerimizden verelim.

  • innerbliss  (31.01.15 18:34:13) 
köpeğime bağlı olsa 24 saat mama yerdi :( doymayı bilmiyor. çok iştahlı. hatta kendikini saniyesinde bitirip diğer köpeğimizin mamasına atlıyor. ben nasıl anlayacağım ne kadarının yeterli olduğunu?


  • dessy  (31.01.15 18:36:03) 
Veterinerin size plastik bir ölçü kabı vermiş olması lazım. Cinsine-yaşına vb bakıp söylüyor günlük şu ölçü verin diye. Eğer iştahlı bir köpekse 2 ye bölüp 2 öğünde verirsiniz.
Bazı köpekler maşallah çok iştahlı, bütün gün versen yiyor. ama bizimki öyle değil malesef.

  • innerbliss  (31.01.15 19:03:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.