[]

ingilizce kursu

iyi günler,

ingilizce kursuna gideceğim izmit'te. 4-5 farklı kursla görüştüm, hiçbiri içime sinmedi açıkçası tam olarak. bu kurslardan başı yanan da çok duyduğumdan hep dolandırılacakmış gibi hissediyorum. dilko ve english time var en köklü izmit'te. ve en yaygın şubeye sahip olanlar da onlar. bir sefer derse misafir olayım teklifimi kabul etmedi hiçbir kurs, kayıt almadan öyle derse sokmuyorlarmış. hemen imzalayın senet girin derse moduna giriyorlar. içim hiç rahat değil ve ikinci dönem de geldi artık karar vermem lazım. izmit'te dil kursu önerisi olan var mı? amacım b2(muhtemelen)'den girip grammer ve writing toparlamak. dinleme ve konuşmada sıkıntım yok. erasmus dolayısıyla pratik yaptım epey, çekingenliğim de yok. profesyonel olarak tabii onlar da lazımdır da diğerleri öncelikli. toefl için vs. kurs önerisi olan varsa süper olacak.

bir de english time kur satan varsa onu da sorayım, satın alabilirim bir arkadaşım da gidecek birer kur alır deneriz. o şekilde ucuza geliyor, okuldan bir arkadaş 1000 liraya iki kur sattı kaçırdık. gittim kayıt için aynı kurs 1750 liraya düştü en son. yani ikinci el kurs hakkınıza da talibim. başka ilden oluyor mu onu da bilmiyorum açıkçası bütün english time'lar bir merkeze mi bağlı yoksa franchising sistemi mi var? onu da bilen birisi paylaşırsa sevinirim.

teşekkürler, iyi günler.

 
Ben İzmit'te Wall street'e gidiyorum. Şu an tam Müsalt olmadığım için yazdıklarınızın tamamını okuyamadım. Merak ettiklerini isterseniz mesaj ile sorabilirsiniz.


  • hede hodo  (31.01.15 17:35:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.