[]

macbook pro internet sorunu

arkadasşlar hostelin daha once rahatlıkla girebildigim internetine baglanamıyorum.

şimdi 2 farklı internet var
FREE COSTUMER WIFI- buna girince normalde acılır pencere acılıyor connect diyorsun ve seni baglıyor
Hostel1- buna girince de acılır pencere acılıyor referans numaranı girip baglanıyorsun bunda da.

simdi ilkine tıklayınca wifi simgesinde bir degisiklik olmuyor birkac saniye sonra baglanılamıyor Tanılar'ı calıstırın yazıyor

ikincisine de direkt giriyor baglanıyor ancak açılır pencere cıkmıyor. dolayısıyla internete baglı ama internetten veri alamıyorum sanırım referans numarasını girmediğim için. normalde o açılır pencere gelirdi 'tanınan wifi'lardan bu baglantıları silip tekrar baglandıgımda ancak simdi bu da olmuyor.

Yardımcı ve Tanılar kısımlarından butun konumları denedim ama olmuyor da olmuyor napıcam ben bu ayarları da baglanabilecegim bu internete? her yerde giriyor bi orda girmiyor ve baskaları o wifi baglantılarına rahatlıkla girip kullanabiliyor.

 
./Library/Preferences/SystemConfiguration klasörünü silip aleti restart et. bir de öyle dene.


  • alperz  (31.01.15 14:07:29) 
spotlight'ta bi cacık çıkmaz.

finder aktifken, shift command g yap. sonra go to folder diye bir pencere açılıcak oraya tabi başındaki nokta olmadan

/Library/Preferences/ yaz. sonra SystemConfiguration klasörünü sil. Senden parolanı isteyebilir. Girersin. Sonra çöpü de boşalt. bilgisayarını yeniden başlat.
  • alperz  (05.02.15 10:03:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.