[]

numara taşıma aralığı

hattımı 35-40 gün önce avea'dan turkcell'e taşıdım, pek memnun olmadım, bir de vodafone'u deniyeyim dedim :D hattımı tekrar taşımak için ne kadar süre beklemem gerekiyor?

google'da aradım farklı farklı bilgiler var ve geçmiş yıllara ait. son durum nedir kesin bilgisi olan var mı?


 
90 gün olmalı. Fakat vodafone'dan da memnun kalmazsanız avea'ya dönmek için 1 sene beklemeniz gerekebilir, gerekmeyebilir de :D


  • atom karincanin torunu  (31.01.15 13:16:28) 
taahhüt vermediyseniz 90 gün.


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (31.01.15 13:24:58) 
yoo istediğin zaman taşıyabiliyorsun bu durumda


  • ceycey e  (31.01.15 13:25:48) 
türkselci bana ertesi gün taşıyabilirsin demişti.


  • domates yiyom  (31.01.15 13:25:50) 
farklı operatörlere istediğin zaman taşıyabilirsin. ben aynı ay içinde 3 farklı operatöre geçtim. ancak eğer hat taşıma değil de sıfırdan hat alıyorsan işte onun için 90 gün beklemen lazım.


  • hzben  (31.01.15 13:50:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.