[]

Erkek arkadaşla whatsapp sorunu

Attığım mesajlara okuduğu görüldükten 5-6 saat sonra cevap veriyor ya da hiç cevap atmıyor bazen. 2-3 günde bir oluyor. Ve defalarca uyardım. Aramızda iyi başından beri böyle. Dün gece senden fikir istiyorum bir konuda diye devam eden soruma cevap atmamış yine 10'da, 1'de de uyumuş. İnanılmaz sinirlendiriyor bu beni. Siz olsanız sinirlenir miydiniz, ne yapardınız?


Dipnot: Uzun süredir tanıyorum eski arkadaşım. İlişkimizde ciddi oysa.

 
ayrıl


  • sta  (31.01.15 10:57:45) 
o esnada ne yapıyormuş? neden böyle oluyormuş yani? geçerli bi sebebi yoksa ya seni umursamıyor ya da aldatıyor


  • diyarbakir karpuzu  (31.01.15 10:59:19) 
Umrunda degilsin. Isi olan bi dk canim isim var sonra konusalim der. 15 20 degil ki saatlerden bahsediyorsun.


  • rayde  (31.01.15 11:02:50) 
Joy luck club

Kadınsa emek harcayacak erkekse ayrılacak

Erkek neden emek harcamiyor???


Uyuz olduğum insan tipi

Baktın olmuyor ayrıl.

Sevmem
  • indescribable  (31.01.15 11:08:32) 
bunlar bahane. insan isterse herşeye zaman ayırır. moralini bozmayayım ama tehlike çanları çalıyor.


  • komando kani var bende  (31.01.15 11:09:09) 
@joy luc club

"kadin tarafiysan emek harcaman gerekiyor daha. erkek arkadasin yeterli seviyede sana bagli degil."

Düşüncene katılmıyorum. İlişki sadece benim istememle olan birşey değil. Onun bana yeterli seviyede düzgün davranması için onu kendime deli gibi bağlamamın gerek olduğunu düşünmüyorum. Hergün beni aramıyor değil sorunum. Daha başlangıç bir sorun.ve inanılmaz emekte harcadım ama onu saçma davranışları beni tüketiyor.
  • mobydick  (31.01.15 11:12:20) 
bu tipleri iyi bilirim. bunu duzeltmenın tek yolu var oda ayrılmak.


  • paudi  (31.01.15 11:15:26) 
pek seni umursamıyor gibi geldi.dehlemelisin yada ipini gevşetmelisin. sana kalmış.


  • vonflatline  (31.01.15 11:20:24) 
eğer o an önemli bir işi yoksa seni önemsemiyor demektir. ben olsam önce ne yaptığını öğrenirim, baktım ki önemsemiyor ayrılırım.


  • alaimisema  (31.01.15 11:20:57) 
Yüzyüze konuştum. Gerçekten inanılmaz haklı olduğumu dikkat edeceğini söyledi. Biraz azaldı ama yine de her cvp atmadığında ister istemez sinirleniyorum..


  • mobydick  (31.01.15 11:22:32 ~ 14:44:23) 
İlişki sana göre ciddi ona göre değil. Bak sen fikir istemişsin onemsiyosun demek ki ama karşı taraf görüyor, tınmıyor hiç. Aynı şekilde o sana sorsa sen eminim anında cevap verirdin. Üzgünüm ama, daha çok isteyen, önem veren taraf sensin. İnsan ilişkide bunu göremiyor ben de yaşadım o yüzden yazıyorum sana. Bu tarz davranan biri seni üzer. Kapılmamani dilerim. İlişkinin varlığı her davranışın üstünü örtmuyor. Yanında gayet iyi whatsappta böyle diye niye kestirip atayım şeklinde düşünüyosun belki ama durup kendi davranışlarına bak. Sen hep istekli ve ilgilisin. Peki o?


  • buzbebek  (31.01.15 11:23:10) 
sık sık mesaj atıp elemanı darlarsan o da geç cevap verir tabi , rahat bırakmalısın elemanı sen atma baya bi süre o atar bi süre sonra daha sonra da dengeye girer iletişiminiz


  • syabk  (31.01.15 11:25:16) 
İlişki ikimize göre de ciddi imiş. En azından o öyle diyip ayrılmak isteme teklifimi istememişti. bir ay kadar önce

@syabk

Ben tripsiz mis gibi insanımdır. Kendisi de çok defa dedi kızımsı triplerin kaprislerin fln hiç yok çok begeniyorum bu özelliğini die.

Eğer öyle herşeye daralacaksa işimiz iş valla. En azından yarın konuşalım diyebilir insan.
  • mobydick  (31.01.15 11:26:33 ~ 11:30:24) 
Ipi biraz gevset. Ama dönebilir de donmeyebilir de. O riski goze aliyorsan.


  • rayde  (31.01.15 11:32:14) 
10 dk.'da bir sürekli tüm gün mesaj atıyorsan bu davranışı kabul edilebilir. Ama sen böyle biri değilsen üzgünüm. Seni tınlamıyor ve sevmiyor.


  • mornie  (31.01.15 11:40:01) 
Yok 10 dk da bir yazmıyorum. Haftada 1-2 kere görüşüyoruz ben müsait olamıyorum. günde 1 yada 2 tur whatsapptan yazışıyoruz 15 dk fln. Hiç konuşmadan yazışmadan 1 günden fazla da geçiriyoruz bazen. Tabi ki de belli keskin sınırları yok. Daha öncede ilişkilerim oldu bunalttığımı sanmıyorum.


  • mobydick  (31.01.15 11:40:46 ~ 11:44:54) 
ben bunun sebebini biliyorum ama söylemem.

çocuk akıllı. işi biliyor.
  • yapma volkan  (31.01.15 11:41:16) 
Bitir, durdugun kabahat


  • balpolen  (31.01.15 11:42:32) 
belki adam yazmak istemiyor? ben de mesela mesaj ve türevlerinden hiç hoşlanmıyorum. arar, konuşur, kapatırım. bunda sinirlenecek ne var?


  • matematik koyu  (31.01.15 13:07:55) 
Bana yapsa bende aynısını ona yapmaya başlarım. Eğer laf söylerse senin hep yaptığın şey derim, sevip önemsiyosa anlar kendini düzeltir zaten.


  • hala mi ceren yahu  (31.01.15 13:45:15) 
seni çok umursamıyor.


  • bana jacob diyolar  (31.01.15 16:44:04) 
yani bu durumun seni üzdüğünü biliyor ve umursamıyor doğru mu anladım?

Bence onu savunma bu kadar boşuna. Bak bu kadar insan aynı şeyi söyüyor, bizim sana garezimiz mi var da ayırmaya çalışalım..

Demek ki senin mutlu olmanı umursamıyor, sadece kendisini düşünüyor. öyle insandan da hayır gelmez.

Ciddi düşünüyoruz demişsin, ama bu sevgiye bir kanıt değil. evli insanlar bile ayrılıyor.
Senin mutluluğunu önemsemiyor. Böyle biriyle bir ömür mutlu olur musun?
  • innerbliss  (31.01.15 16:46:42) 
duyuruyu ve cevaplarını okurken ben darlandım. mesaj filan olayı diil ama bu ilişkide sen gerginsin ve kendin olamıyosun gibi geldi bana. sebebi de karşı taraf olabilir. böyle bi şey olsa sırf kafaya bi şeyleri çok taktığım için bile ayrılabilirdim.

sırf mesaj konusuyla değerlendiricek olsam, benim de cevap yazasım gelmiyo bazen. ama ben çok ciddiye almıyo olabiliyorum yani. bak düşündüm ve darlandım şu an. o yüzden o konuda yorum yapamıycam. sdflkjdfs. sorry.
  • snape i başından beri tanırım  (31.01.15 20:04:59) 
kendimden örnek verirsem: ayrılmak istediğim hatuna böyle yapıyorum. genelde de işe yarıyor.


  • tahtelbahir  (31.01.15 20:08:54) 
bu tür duyuruları ve bu duyurulara gelen cevapları görünce ben evlenemem diyorum. mesajlaşmayı sevmem, sosyal medyada(ekşi de dahil) mesajları okumam, okusam da cevap gerekmiyorsa sırf laklak için cevap vermem, telefon görüşmelerin 1 dakikayı geçmez. sonra kız kafasında kurgular, bu adam bana değer vermiyor mu acaba diye. daha sonra gelip burada veya başka bir yerde böyle bir soru sorar, oradakiler de bu kızı gazlar buradakiler gibi. sonra olanlar olur.

neyse tek daha iyi zaten. benim gibi düşünen bir kız da bulurum belki.

whatsapp'da cevap vermemesi değer vermiyor anlamına geliyormuş ha? vay be...
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (31.01.15 20:13:16) 
Aynı tür biriyim.

Whatsapp, sms ve bilumum tür mesajlaşmayı pek sevmem.

Zira gerçekçiliği öldürüyor iletişimi katlediyor bence.
  • efrasiyab87  (31.01.15 21:18:03) 
onca yıllık tanımışlığıma göre mesajlaşmayı ne seviyor ne sevmiyor arada ama mutlaka arkadaşlarına fln cevap verir yani.
ki whatsapı sevmiyorsa arayabilirdi ikigüne bir, oda yoktu.

ayrılacak diyen arkadaşlara katılıyorum görünürde öyle görünmesi doğal ama ayrılık düşünmüyor biliyorum. benim hatta biraz kafamı dinlememe karşı çıkıyor ayrılmak istemiyor.
  • mobydick  (31.01.15 23:16:58) 
Açılın, o erkek arkadaş benim. Duyuruyu rastgele gördüm, ve üzerinden zaman geçtiği için cevabım pek okunmaz ama yazmak istiyorum: Durum inanılmaz çarpıtılmış.

2-3 günde bir böyle bir şey oluyor ama tam anlatıldığı gibi değil. Mesela konuşuyoruz whatsapp'tan, karşılıklı mesajlar yazıyoruz, 10-15 dk devam ediyor. Esas konularımız falan bitiyor, konuşma kapanacak gibi. Sonra kız 1-2 cümle yazıyor, soru falan değil. Muhakkak cevap yazmam gereken önemli bir olay da değil. Ben bakıyorum mesaja, aklıma yapacak bir yorum gelmiyor. Bırakıyorum telefonu kenara, belki birazdan aklıma bişey gelir de yazarım diye. Sonra unutuyorum ya da aklıma bişey gelmiyor, kalıyor öyle. Kız da sonra "son mesajı ben attım, sen gene beni iplemedin" diye trip atıyor. Orada konu bittiyse "tamam iyi geceler" yazıp konuşmayı resmen bitirmemi istiyor ama ben de bunu kaba buluyorum. Hatta bazen normal konuşurken o aniden "iyi geceler" yazıyor ve ben yazmaya devam ediyorum, o da cevap veriyor, devam ediyor. Tuhaf oluyor yani. Telefonu yüzüne kapatmak gibi bir şey oluyor ve ayıp olduğunu düşündüğümden ben yapmıyorum. Ancak önceleri de bu durumdan rahatsız olduğunu söylemişti, konuşma öyle yarıda kalmasın demişti, ben de dikkat etmeye çalıştım ama her zaman olmuyor işte.

Burada siz duyuruyu okuyunca şöyle anlıyorsunuz: Mesela o gün hiç konuşmamışız. Kız aniden bir mesaj attı, bişeyler söyledi/sordu ve cevap bekliyor, ben de 5-6 saat sonra yazıyorum. ÖYLE BİR ŞEY YOK! Anlattığım gibi oluyor: Bitmiş konuşmaya "tamam bye" demediğim için azar işitiyorum.

Ha, anlattığı o dün gece (cuma gecesi) hakkında haklı. Onun için bir şey demeyeceğim. O akşam arkadaşlarla dışarıdaydım ve kafam iyiydi. Mesajı okumuşum ama hakikaten unuttum. Unutmuşum ya, aklımdan çıkmış. Kafam iyi diyorum. Evet, bu bir gerekçe değil, hatalıyım. Ama bunun gibi "cevap beklenen ilk mesaja cevap atmama" durumu 6 ayda bir oluyordur ancak. Diğer 2-3 günde bir olan durum benim anlattığım gibi.

Cevapları da okuduğum için onları da yanıtlayayım: Whatsapp/telefon konuşma sıklığımız ideale yakın. Yani bir erkek olarak üşeniyorum bazen ama ilişkide olması gereken bir şey sonuçta, bence kötü bir dengemiz de yok. Kız hiç de öyle tripli bir insan değil. Klasik kezban tanımına hiç uymuyor ve bu yanını çok seviyorum. Ama bu tarz 1-2 takıntısı var işte, ve olayları olduğundan daha kötüymüş gibi yorumluyor bundan dolayı. Bazen konuşma sırasında "saçma bir şey yapmışsın" filan diyorum ama benim için o kadar kötü bir anlamı yok. Yani kızı suçlamak değil niyetim. Ama alınıyor. Alınmasını da doğal karşılıyorum, yanlış kelimeler seçebiliyorum bazen. Benzer şeylerden çok kavga ettik ve her seferinde niyetimin kötü olmadığına ikna ederek devam ettik. Bazılarında özür diledim, kendimi biraz değiştirmeye çalıştım. Ancak bu son olandan sonra anladım ki ben o kadar önem vermezken onu çok kırıyormuşum. O yüzden dün bana "ayrıldık bitti" dediğinde itiraz edemedim. Gene kendimi savunmak isterdim ama madem sözlerim bir şekilde devamlı olarak batıyor, ben bunu yapamıyorum demektir herhalde.
  • long live rock n roll  (01.02.15 11:43:25) 
"Fazla sallamayayim da kendini bir sey sanmasin, o benim pesimde olsun" politikasi olabilir. Evet erkek veritabaninda kayitli boyle bir politika var. Sacma sapan roller..


  • delifaruk  (01.02.15 11:49:36 ~ 11:50:10) 
@long live rock n roll

bir şey şöylediğim ve cevabı gelmesi gereken çook seferde oldu, ki cevap vermedin ya da çook geç verdin. bir tek cuma akşamı değil. Cuma akşamını rahatlıkla şimdi burada örnek verebilirsin, ver tabi çünkü içkili idin. Diğer umursamaığın onca zaman peki. Buna katılmıyorum. Bari işim var sonra yazacam de hiç yazma o bile kabul olabilir. Ama yazmasan da olur çünkü mobydick fazlaca anlayışlı.

Konuşmanın yarım kalması olayı da birkaç cümle söyledikten sonra, o konu hakkında söyleyebileceklerini söylemiş olduğunu düşündüğünden dolayı son cümleme cevap atmaman. Belki benim daha söylemek istediklerim var. Olay bye dememekten çok gerçekten konuşmanın ortada kalması. Ve ben bunun hakkında defalarca konuştum seninle. En son ne yazarsam yazayım çoğu zaman bir kaç diaologtan sonra cevap gelmiyor senden.


dip not: düzenledim seni kırmamak adına kendimi olayı abartmış kızlar gibi göstermişim çünkü. amaçok sayıda argumanım var dediklerime kanıt. Niye hala alttan alayım ki? Aldık da ne oldu.
  • mobydick  (01.02.15 17:45:27 ~ 02.02.15 22:15:36) 
5- 6 saat nasıl sabrediyorsun? ben olsam bıçakla adamın evini basardım.. umursamıyor işte daha nasıl göstersin ki sana durumu?


  • gunduzdusukizi  (01.02.15 17:48:25) 
ben olsam bıçakla adamın evini basardım :D

büyük bir dert değil elbette, öle birine denk gelirsen sinirlenince aklına gelsin duyurum.
  • mobydick  (01.02.15 17:52:40) 
Çok mesaj yazıp herifi bıktırmış olabilirsin.


  • arnold schwarzeneger  (02.02.15 08:13:50) 
adam yukarda açıklama yapmış konuşma sıklığımız gayet ideal diye.


  • mobydick  (02.02.15 10:33:25 ~ 10:33:40) 
her dk yazmadığını, tam aksine bazı günleri hiç konuşmadan geçirdiğinizi veya 15 dk kadar konuştuğunuzu falan söylemişsin. böyle ilişki olmaz. çünkü baya bi soğukluk doğurur bu durum. bikaç kez uyarına rağmen düzeltmiyorsa yarın bigün sana ilgi gösteren biri çıkar karşına, gönlün ona kayar, onun da söz söylemeye hakkı olmaz.


  • balkanlardangelensogukhavadalgasi  (02.02.15 10:46:05 ~ 10:46:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.