[]

Tunalı Hilmi ve Tunus Caddesi civarı mekan

Yeni yerler keşfetmek istediğimden soruyorum. Var mı cafe tarzı? Güzel yemek yapan mekanlar da olabilir.

Cafe Des Cafes, Cafe Del Mundo, Big Bang Burger, Tint Cafe, Cafe Stockholm daha önce gittiklerimden.


 
if in oralarda james cook u tavsiye ederim.


  • asm  (30.01.15 22:57:55) 
papsi var hala duruyorsa(pub), iş çıkışları orada bira içmeyi severdim. Tunus caddesinde if'in karşısına denk gelen yerde güzelceme bir pub var. Fahir Öğünç'ün gagamanjerosu var yine Tunus üzerinde. Daha esat tarafına doğru botanica diye bir yer vardı ama son gittiğimde kötüydü biraz kahvaltısı.

Bir de kebap 49un çaprazına doğru Rumeli işkembecisi var, 24 saat doğru düzgün yemek yenilebilmesiyle ünlüdür ama cafe tarzı bir yer değil.
  • rygard  (30.01.15 22:58:52) 
james cook'a gitmeyin.
eski bir ankaralı olarak oraya geçen sene yaklaşık 15 kişilik arkadaş grubuyla oturduk. bize havadan 400 lira kadar hesap geçirmeye çalıştılar. ödemedik mi, mevzu büyümesin diye ödedik. ama bir daha hayatta adımımı atmam. onun hemen yanındaki zodiac çok daha iyidir.

  • bruceandwayne  (30.01.15 23:02:05) 
london'ın aşçısı iyiydi yemek için denenebilir. ot da fena değil yemek konusunda.


  • domates yiyom  (30.01.15 23:09:04) 
hah, dediğim if'in karşısındaki pub zodiac idi bu arada.


  • rygard  (30.01.15 23:09:22) 
öğle arası bazen Bestekar'da Pancar'a takılırım, yemekleri Yıldız'daki Mantar Lokantası'ndan gelir, fiyat-kalite olarak iyi diyebileceğim mekanlardan, su-çay-türk kahvesinin beleş olması da diğer bir artısı (sudan para alan mekanlardan kendimce puan kırarım da) akşamları rakılı-mezeli ve bazı ana yemeklerin olduğu mekana dönüşüyor, ciğer seviyorsanız tavsiye ederim.

Bestekar'da Lins'te bilinen mekanlardandır, yemek olarak menüsünde farklı seçenekler bulundurmasına karşın o fiyatları haketmiyordu bence, ama bu değerlendirmem 10 ay öncesine falan dayanıyor, son durumunu bilmiyorum.

Şu Ot'a da laf çarpmadan bitirmeyeyim. 2-3 kez oturmuşluğum var, bana göre en önemli artısı çay-kahve-yemek türevleri dışında alkollü içecekler de bulundurması. Gelgelelin tam bir popüler mekan olmuş, hep ayakta bekleşen, oturmak için sıra bekleyen insanlar var, otururken dergilerini incelemek zevkli olsa da gizemini tam olarak çözemedim doğrusu.
  • candanag  (30.01.15 23:19:48) 
kıtır, lox, retrox, sardunya, 21, corvus


  • hesabım silindi kırgınım modlar  (30.01.15 23:55:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.