[]

Gidiyim mi ben bu söze?

kısa soru başlıkta, uzun hali burada:

Yarın kuzenimin sözü var. Ankara'yım, kendi arabamızla ailem gidiyor 4 saaat filan yol, benim de gitmem söz konusu ama pek canımın istediği söylenemez.
Kuzenlerimi genelde severim, görüşürüm, dahası akranız, köyde birlikte büyüdük sayılır bi dolu kardeşlerimiz var hepimiz birbirimizle samimiyizdir vs.
Çalışmayacam haftasonu, program uygun gitmem için.
Bi de ben bana senelerce(güya aşık olduğu için) kök söktüren amcamın oğlunun düğününe bile gittim, gitmezsem (bu dayımın oğlu da onun kankası üstelik) küser diye de korkuyorum.
Öte yandan 1- kolumu ve boynumu incittim mi ne yaptıysam çok fena canım acıyo zorlandıkça, oturuyum oturduğum yerde diyorum
2- ve daha önemlisi, bu eleman çapkının hovardanın önce gideni. Adım gibi biliyorum uslanmayacak. Kızı da annesi-ablası filan buldu herhalde.
Böyle adamlar evlenince ben üzülüyorum kendi kendime, bana ne oluyorsa...Bi yandan bi umut, acaba daha az içer mi acaba uslanır mı diyorum (adam öldürüp içeri girmişliği var) Bi yandan bütün bir maziyi düşünüp yok lan diyorum, yazık o kıza.
Püff şimdi ben gidip nasıl çok mutlyum ahh sevgili kuzenim, Allah mesut etsin diyecem yavv.

 
gidip akrabalık görevini yapmak icap eder. başta iki yapmacık gülüş takınırsın, sonrasında bulaşmazlar bence sana.


  • devilred  (30.01.15 18:38:45) 
Tamaminin okudum, gitme.


  • delifaruk  (30.01.15 18:41:09) 
sende bilkentli değil miydin ya? hayırdır köy-adam öldürme-taşra hikayeleri fln? :P

vay be.

bence gitme :P
  • fransizkalanadam  (30.01.15 18:45:29) 
eee bilkentli olan köylü olamıyor mu yahu :))
sarışın da değilim fransız, valla bak.

  • niye ama  (30.01.15 18:47:57) 
git sonra cok fena trip yiyosun.nalet olsun de gıt kardes


  • kronikdepresifelvira  (30.01.15 18:51:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.