[]

bu fatih portakal çok yapmacık değil mi?

Cidden öyle değil mi? Eskiden Fox'ta İrfan Değirmencioğlu vardı, kendine has üslubuyla haberleri sunardı. Sonra başarılı olunca transfer oldu. Yerine bu adam geldi. İrfan Değirmencioğlu'nu taklit ederek onun yerine geçti ve o kadar zaman geçmesine rağmen hala abartılı abartılı, yapmacık şekilde haber sunuyor. Yerli yersiz yorumlar yapıyor ve "ulan önceki haberle ne alakası var bu yorumun?" diyeceğiniz şeyler söylüyor.

Çok itici gelmiyor mu size de?


 
bütün haber sunucuları, muhabirler, mizansenleri, haber metinleri. hepsi maskaralık.


  • namus ninjası  (30.01.15 18:34:55) 
irfan değirmenci'den önce de metin uca vardı bu tarz dokundurmalı habercilik yapan. tek bir kişiye atfedilemez bu tarz. ben seviyorum portakal'ı. bazen cidden abartılı şeyler söyleyebiliyor, o zamanlarda "portakal, orada kal" diye söyleniyorum, geçiyor.

bıraksalar neler neler söyler kim bilir de bırakılmıyor işte. deveyi gütmek zorunda kalmak çok acı.

düzeltme: sahiden değirmencioğlu kim yahu, soruda görüp öyle yazıverdim ben de ama bi tuhaflık var bu işte diyordum yazarken de. teşekkürler pavlis.
  • devilred  (30.01.15 18:36:05 ~ 18:56:31) 
azı karar çoğu zarar sözünü doğrulatan biri.


  • monreve  (30.01.15 18:38:11) 
Evet, birand gibi yapmacik.


  • delifaruk  (30.01.15 18:41:54) 
Çok konuşuyor Ve yapmacık evet.
Cüneyti se sevmiyorum. hicbisiki begenmiyor

  • dafuq  (30.01.15 18:49:21) 
Değirmencioğlu kim lan?

tr.wikipedia.org

Yapmacık değil, adam işini yapıyor. İzlemem orası ayrı.
  • pavlis  (30.01.15 18:49:53) 
adam arada bazen abartabiliyor ama yapmacık gelmiyor. ismail küçükkaya var bir de mesela. karşı ideolojideki cahil ergenler hep "birinin adamı" olmakla suçladığı için twitter üzerinden yorumlarla haber yapamıyor ikisi de.

siyasal görüşünü bilmiyorum ama itici gelme sebebi ideolojinle ilgili de olabilir bu arada. hani yalan ve yandaş olsa da belki sunum olarak çok başarılılardır atv - a haber falan ama izlerken midem bulanıyor benim.
  • nawar  (30.01.15 18:55:46) 
kesinlikle katılıyorum fazlasıyla itici.. bir o bir de beyaz tvde çıkan haber spikeri


  • psmstc  (30.01.15 19:07:28) 
erkan tan kadar güdümlü ve yapmacık olamazlar louuw


  • namus ninjası  (30.01.15 19:10:46) 
Ne yapmacık ne de abartılı.
Gezi zamanında eşine zarar vermişlerdi. O zamanda ki tavırlarını da gördüm. Hepsi rijit ve aynı.
Kasım Kasım kasilsin di mi
  • kahve kokusu  (30.01.15 19:50:34) 
@Pavlis: nedense o adama hep "değirmencioğlu" diyorum alışkanlıktan.
@Kahve kokusu: böyle daha kasıntı ve özenti.

  • m e b  (30.01.15 19:57:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.