[]

düz renk airmax ?

arkadaşlar bu airmaxlerin dümdüz beyaz gümüş renkleri filan var internette görüyorum ama fiziki hiç bir mağazada bulamadım.acaba bunlara sahip olanlar çakma mı alıyor ? yoksa yurtdışı mı ? var mı orjinalini gören,bilen ?




 
bin tane airmax modeli var. türkiyede 2-3 tanesinin farklı renklerini bulabiliyorsun sadece. sadece airmax silver yazınca bile bir sürü farklı model çıkar karşına:
www.google.com.tr

  • p girl  (30.01.15 10:34:38) 
turkiyede hic gormedim sahteleri falan internette doldolasor ama orjinali bulmak zor.


  • kutsalbok  (30.01.15 10:34:57) 
@p girl evet çıkıyor ama kaçı orjinal acaba ? @kutsalbok evet sanırım yok nikeın kendi sitesinde de yok çünkü böyle modeller.


  • Esinsin  (30.01.15 10:38:25) 
evet çoğu sahte maalesef.

lastik pabuç, bilstore, sportime nike ve nike beyoğlu mağazalarını ara ara yoklamakta fayda var (ya da web/instagram hesaplarını takip edeceksiniz). altın/gümüş renkleri var. en rahat onları bulursunuz hatta.
  • kayranin kedisi  (30.01.15 12:34:26) 
Sahte olanini gorunce zaten anlarsiniz. Bi tane 150 dolarlik ayakkabj bir tanesi yamuk yumuk bi seydir. O kadar kaliteli yapiyolarsa bilemem. Ama ben baktim nikein sitesinde gumus var. Bir de nike eski modelleri sitesinde gostermiyor. O yuzden bulamiyor olabilirsiniz.


  • p girl  (01.02.15 11:48:56) 
ben zamanında düz siyahını almıştım 1 sene kadar önce. sonra hiçbir yerde kalmamış.
yani 2014 airmax in düz rengi sadece siyah. bu da böyle biline. diğerleri fake.

  • enkolaykullaniciadi  (01.02.15 11:59:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.