[]

benim beyin yandı

şimdi ön bilgi olarak benim beyinin yandığını belirttikten sonra, affınıza sığınarak şu verdiğim listede ;


10) Başvuru için gerekli belgeler:
a) Başvuru formu (Adalet komisyonları ve Bakanlığın internet sitesinden (EK–2) temin edilecektir),
b) Öğrenim belgesi (aslı veya komisyon başkanlığınca ya da ilgili öğretim kurumunca onaylı örneği),
c) KPSS-2014 sınav sonuç belgesi (aslı veya bilgisayar çıktısı ya da komisyon başkanlığınca onaylı örneği),
d) Bilgisayar veya daktilografi dersini başarıyla tamamladığını gösteren sertifika ya da yukarıda belirtilen okullardan mezun olduğuna dair belge,
e) Adayların eşlerinin iş durumlarına ilişkin dilekçe şeklinde beyan,
f) Sözlü sınava katılmaya hak kazananlar ayrıca, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönetmeliğinin 12 nci maddesine uygun olarak doldurulacak Arşiv Araştırması Formunu ibraz etmek zorundadırlar (Adalet komisyonlarından temin edilecektir).


"b)" kısmındaki öğrenim belgesi ne ola ki? diploma mı?

ben Gıda teknolojisi mezunuyum, aynı şekilde önlisans kpss ile de puan aldım, bu süre zarfında da aöf lisans işletme bitirdim.

benim buraya götürmem gereken öğrenim belgesi nedir?


ek-
kimisi de demiş e-devlette var falan, e-devletten baktığımda da öğrenci belgesine kayıt gözükmüyor, sanırım o da aktif öğrencilik için. öyle işte.

 
Kpss sonuç belgesiyle başvurulduğuna göre Kpss'ye hangi eğitim bilgilerinle girdiysen o diplomanı götüreceksin işte.


  • osurdum  (30.01.15 09:47:49) 
tamamdır.
yani öğrenim belgesi adı altında ekstradan bi belge yok.

  • baharat  (30.01.15 09:57:15) 
Az önce kpss sonuç kağıdım, üniversite diplomam, lise diplomam(ticaret lisesi olduğundan bilgisayar ve diploma yeterlilik yerine), 2 fotoğraf ile kayıt yaptırdım.. Dosyayı, başvuru formunu ve eş durum bilmemnesini oradan veriyorlar..
Başarılar..

  • mutekebbir  (30.01.15 10:36:37) 
Teşekkürler. Diplomalarin aslini mi verdin yoksa fotokopisini mi?


  • baharat  (30.01.15 10:40:45) 
Fotokopi..


  • mutekebbir  (30.01.15 13:53:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.