[]

beyin tümörü teşhisi

nasıl yapılır? gidip nörologa şüphelerimizi bildirdikten sonra o mu karar veriyor test yapılıp yapılmayacağına?

ne gibi aşamlardan geçiyor teste tabi tutulanlar?


 
Oncelikle gecmis olsun. Umarim boyle bi sonucla karsilasmazsiniz.

Genelde herhangi bir sorun sebebiyle herhangi bir doktora gittikten sonra, bu goz olabilir, endokrin olabilir, o doktor size beyin mri cektirmeniz gerektigini soyler, geregi varsa tabi ki. Daha sonra norolog veya norosirurjiste gorunmeniz gerekir. Norologa giderseniz ve ameliyatlik bi durum varsa o sizi zaten cerraha yonlendirir.
  • jpsartre  (30.01.15 02:07:23) 
öncelikle fiziksel bir teste tabi tutulacaksınız. göz hareketleriniz ve motor becerilerinizi test edecek. eğer şüpheli bir durum yoksa geri gönderirler sizi ancak ısrar ederseniz mr için yönlendirirler.


  • dahili meddah  (30.01.15 07:53:50) 
geçmiş olsun. böyle bir şüphen varsa devlet hastanesine gitmemeni kesinlikle tavsiye ediyorum. öncelikle seni nörolojik muayeneye alıyor. muhtemelen işinden bezmiş üstünkörü yappan birine -hatta belki öğrenciye- denk geleceksin. o da sana acil emarlık bi durumun yok yine de randevu veriyorum deyip, 3-5 ay sonrasına randevunu verecek. herhangi bir özel hastaneye gidip, son günlerde başım çok ağrıyor desen bile emar istediğinde kısa süreye randevu veriyorlar. bende tümör yoktu çok şükür ama daha emardayken teknisyen, orada bir şey görüyorum, ilaç verip tekrar bakacağım demişti.yani muhtemelen ilaçsız bi şekilde o emardan çıkarsan bir sorunun yoktur. daha sonra emar sonuçlarını muayene olduğun nörologa götüreceksin. zaten sorun varsa o sana daha detaylı testler yapılmasını, gitmen gereken birimi söyler. umarım ki kötü bir şey yoktur. tekrar edeceğim, fiziksel olarak halehazırda gözle görülecek bir problemin yoksa, karşılayabilecek durumun da varsa devlet hastanesine gitme derim içini rahatlatmak adına. kötü bir durum varsa -ki yoktur umuyorum ki, devlet hastanesi sana çok vakit kaybettirir. ben devlet hastanesini beklemiş olsaydım, şuanda vücudumda %80 kalıcı hasar kalmış olabilirdi. malesef ki parası olmayanın başına ne gelirse gelsin durumu var bu ülkede.
tekrar geçmiş olsun.

  • alfabetik dusler  (30.01.15 11:21:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.