[]

Kumar oynatiliyor, rusvet var. Olaylara gelin

Devamli gece araba yikattigim yerin yan girisindeki bina onunde bir kalabaliga sahit oluyorum. Arabalar, kapida dikilenler, gelen olunca telefonla birilerine danisip iceri oyle almalar falan. Yikamaciya sordum. Ben bilmem abi. Karismam dedi. Neyse konusmalara sahit oldum. Kumar oynatiliyor. Orasi kesin.

Su anda geldigimde kapida buyuk kalabalik. Zabita araci var bir de. Icerden 18-20 yasinda bi cocuk cikti. Bilmemne abi az bakaana dedi. Kulagina birseyler fisildadi. Adam cuzdandan bir suru para cikardi. Cocuga verdi. Cocuk kosarak iceri girdi. Iki dk sonra zabitalar gulerek disari cikti, basti gittiler.

Bu sefer millet iceri dolustu. Seslerden birinde su cumleler vardi. Bilmemne abi bu gece de cezadan yirtti. Neyse biz oyunumuza bakalim.

Ortada bariz rusvet var. Plakayi aldim zabitalarin. Belediye baskani da akrabam. Istesem whatssapptan yazarim simdi ona.

Ya da polise falan ihbar ederim de. Basima bir is gir mi? Malesef bu ulkede bilini vatandas olmaktan bile korkuyoruz. Adamlari vardir. Ihbari kimin yaptigini illegal yoldan ogrenir basima is olurlar diye tirsiyorum. Ama ben memur olup devletime hizmet etme arzusindayken devletin memurlarinin bu hareketlerde olmasi koyuyor bana.

 
amına koyim ne sikten bir ülkedeyiz ya, yolsuzluğu bile götümüzü keserler diye ifşa edemiyoruz böyle adaletin ta amına koyam.

madem tanıdıkmış eleman, bri gün laf arasında söyle burda böle şeyler oluyomuş la haberin var mı diye.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (30.01.15 00:36:59) 
bld bşk tanıdıgınsa basına ne iş gelecek kı? söyle işte akrabana.


  • dusmanimizkindirbizim  (30.01.15 00:37:37) 
Belediye başkanına söyle +1. O da bişey yapmazsa zaten bilinen bi durumdur kime gitsen he der geçerler.


  • hala mi ceren yahu  (30.01.15 00:44:26) 
Valla benim kumar piyasasında epey tanıdığım var. İstanbulda öyle yerlerde kumar oynatılıyor ki, aklınız durur. Her gün önünden geçtiğiniz, otobüs beklediğiniz, yanındaki cafede kahve içtiğiniz, İstanbul'un en merkezi yerlerinde oynatılıyor. Gelip oynayan adamlar da iş adamları, ünlüler vs. Sen gidip yeri şikayet etsen ne olacağını söyleyeyim: İçerden biri haber vermese bile muhtemelen her tarafında kameralar vardır, izliyorlar dışarıyı sürekli. Acil toparlanacaklar. Makineler varsa makinelere el koyulur, 3 5 bin lira ceza verilir. Onu ödeyip çıkar, ertesi hafta tekrar oyuna başlarlar. O yüzden hiç yorma kendini.


  • mountaincat  (30.01.15 00:52:26 ~ 00:53:07) 
anonim olarak ilet bu bilgiyi.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.01.15 00:53:01) 
vay be kurtlar vadisi izler gibi canlandı kafamda yeminle. akrabansa söyle hocam bence.


  • bana jacob diyolar  (30.01.15 00:57:50) 
ben olsam telefonla fotograf çekip twitter'dan yayımlardım.


  • rygard  (30.01.15 01:35:44) 
seni neden ilgilendiriyor bu durum , kumar diyorsan bütün kahvelerde belli bir saatten sonra oynanır , rüşvet diyorsan bakanlar milyonluk rüşvet alıyor olan bişey yok , sıkıntı nerde


  • syabk  (30.01.15 01:40:50) 
sadece söz konusu mahalleyi suç odağı haline getirmesi, muhtemel uyuşturucu dağıtım merkezi olması ve kumarhanenin güvenliğini sağlamak için çevreye karşı göstereceği minimum tehditkat tavır bile o bölgede yaşayan insanların güvenliğine karşı saldırıdır.

seni niye ilgilendiriyor diyen danaya ciddi cevap vermek ise bence benim iyi kalpliliğimdir.
  • rygard  (30.01.15 01:50:46) 
@rygard neler neler ,çok iyi kalpli ve hayalperestsin <3


  • syabk  (30.01.15 02:00:40) 
Sanane abi? Adam mı öldürüyorlar anlamadım ki. Kumar oynatıyormuş herifler. Bırak gitsin ne bok yerlerse yesinler.

Ayrıca yeni memursun herhalde. Devlete tek dakika bile iş yapmam dememin en büyük sebebidir dönemin memurları. Hakkıyla iş yapan çok az insan kaldı ülkede.
  • roket adam  (30.01.15 07:42:41 ~ 07:43:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.