[]

Sigara İçme Yasağı

Şimdi bu ünlü Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanun'u inceliyorum.

Diyor ki, şu şu şu alanlarda (örneğin işyeri, okul, hastane vs) sigara içilemez.

AMAAA

x, y, z alanlarında tütün ürünleri tüketilmesine mahsus alanlar oluşturulabilir.

Şimdi bakıyorum bakıyorum bu x,y,z alanları dediği yerlerde iş yerleri yok. işyerlerinde insanlar nerede sigara içiyor. Ya da bunun düzenlemesi nasıl oluşturulmuş?

 
Düzenlemeden değil ama uygulamadan bir örnek binanın dışında, kapı önünde içiyorlar


  • gdduman  (14.08.09 14:37:56) 
"patronlar da iciyorsa gayet odalarinda/heryerde iciliyor" modelleri de var*; gordum, biliyorum.

daha fazla konusturmayin beni : )
  • dolphingirl  (14.08.09 16:14:06 ~ 16:14:40) 
Benim çalıştığım şirkette sigara bahçesi yapıldı. çalışanlar, belli saatler arasında çıkıp, çam ağaçlarının dibinde, çimlerin üzerindeki banklara oturup sigarasını içiyor. hatta sigara içmeyenler bile bu belli saatler arasında çıkıp hava alma ihtiyacını gideriyor. sigara yasağından memnun kalan tek "tiryaki personel" bizim şirkettekiler sanırım :)) patronumuzu seviyoruz.

(bkz: yalakalık mode on)
  • sakingittarist  (14.08.09 22:20:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.