[]

mini-dv kasetleri dvd veya vcd'ye çevirmek

elimizde 3-4 tane mini-dv kaset var..

ama elimizde bunu çeken, oynatan bir kamera yok.

bunları adam gibi dvd veya vcd'leştirmek için hangi yolu önerirsiniz, daha kolay olur?

1) bunları okuyan bir alet varsa, o aletten satın alıp, bilgisayar bağlantısını yapıp, bilgisayara aktarmak şeklinde mi?

2) sirkeci gibi bi yerde bu iş için para kazanan bir mekana bırakma şeklinde mi?

3) mini-dv kamerası olan birinden kamerayı ödün alarak mı? (bunu seçenekler çok görünsün diye yazdım. yoksa öyle bir tanıdığım yok.)


cevabınız 2. ise o kadar dükkandan rastgele bir seçim olsun istemiyorum aslında. güvenilir bi yer bulmak istiyorum. antenlerimiz uyuşsun istiyorum. yani referanslarınız varsa sözlükten özel mesaj da bekleyebilirim arkadaşlar...

 
işin en temizi 2 numarayla olur. adamların işi bu sonuçta. tavsiye mekan istiyorsan, onu da tavsiye edeyim.

sirkeci'de lokantaların olduğu bir sokak vardır. hep lokanta vardır. o sokağı biliyor musunuz? adını hatırlamıyorum şimdi sokağın. ama sirkeci'den cağaloğlu'na çıkarken, sol tarafta kalıyor bu sokak. yuvam fotoğrafçılık vardır o cadde üzerinde onun karşısındadır bu sokak. (yuvam foto iki yerde vardır. biri bu cadde üzerinde. karışmasın.) sokağa girince ilk soldan dönün. aşağı doğru giden bir sokaktır. sokağın sonunda sağ tarafınızda bir han olacak. hocaoğlu han olması lazım. ismini tam hatırlamıyorum. o hana girin. hana girdikten sonra önce sola döneceksiniz. devam edin, hemen sağda bir dükkan var. zaten kapısında yazar. vhs kaset vs. diye. oraya yaptırabilirsiniz. sağlam mekandır. sirkeci civarındaki pek çok fotoğrafçı da buraya iş yaptırmaktadır.


hanın karşısında sokak var. ordan da gelebilirsiniz. bu şekilde tarif edecek olursak, bahsettiğim lokantaların olduğu sokağın altındaki sokaktır. bu sokağa girin, sokağın sonunda bu han var.

takıldığınız bir soru olursa, yardımcı olmaya çalışırım.

iyi günler.
  • pomolilik  (14.08.09 13:51:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.