[]

Scuba diving yaparsam korkudan ölür müyüm?

Çok korkağım, yüzmeyi yeni öğrendim. mayıs'ta kıbrıs'a gidicem. dalmak istiyorum ama çok da değil :Pp eğitim almadan ordaki bir firmayla falan dalabilir miyim? bir de fiyatı ne kadar olur?




 
Müthiş bir şey bence. Korkmaya gerek yok. Arkadaşın dediği gibi eğitim alıyorsun. Bambaşka bir dünya var orda. Şiddetle tavsiye ederim.


  • Godless  (29.01.15 21:03:28) 
Hö. Bröven olmadan zaten o şekilde dalamazsın :) deneme dalışları yaptırabilirler. Onda da yakınlarında bi halat malat olur zaten, derinleşmessin yani pek. Dalıştan önce de basit kuralları anlattıkları bi brifing verirler. Yüzme bilmeye bile gerek yok dalış için. Çünkü öyle suyun üstünde kalmaya çalıştığın, kulaç attığın, stil yaptığın bir şey değil dalış :) öyle aksiyonlu bir şey de değil, keyifli bir şey sadece. Su zaten birkaç dakika içinde seni cezbedip dinginleştiriyor. Sakin ve kontrollü ol, yeter. Başarılar.


  • pandispanya  (29.01.15 21:03:57 ~ 21:06:39) 
Cok keyif alirsin :) ben de yapsam keske :)


  • sayns  (29.01.15 22:35:01) 
Önce discover denen bir denem dalışı yapıyorsunç MAksimum 5mtye falan iniyorsun ki yanında sürekli hoca oluyor. Zaten iki palet vursan anında yüzeye çıkarsın o mesafeden hiç korkma. Mutlaka dene, rahat hissedersen bröve eğitimlerini de alırsın. HArika bir dünya.


  • solomon  (29.01.15 22:40:50) 
Deneme dalışında hoca seni sürekli olarak tutuyor olacak, hemen yanında olacak. Dalış tekniğine hakim olman gereken minimum detayları da deneme dalışı öncesi brifingde anlatacaklar. Korkacak bir şey yok.
Dalış eğitimine başlayabilmek için yüzme biliyor olman lazım. Bu biraz da insanlar suda rahat hissetsin diye. Yoksa dalışta yüzer gibi kulaç filan atmıyorsun.

Deneme dalışlarının fiyatı normal dalışlara göre biraz daha fazladır (seninle birebir ilgilendikleri için). 50-70 lira arasıdır diye attım şu an.

Dalış bence korkutan bir şey değil, ben bilmediğim bir yerde yüzerken daha çok korkuyorum, orada dalsam korkmam.
  • burfak  (30.01.15 06:47:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.