[]

samsung galaxy a5 nasıl? alınır mı?

Kullanım amacı; sosyal medya, belki bir iki oyun, bol müzik dinlemek, fotoğraf çekmek. Bir de hızlı olsun.
Alınır mı? Alınmazsa ne alınır?
Bütçe max. 2000 TL


 
s5 al daha iyi


  • thracian  (29.01.15 20:37:57) 
s5 +1


  • rayde  (29.01.15 20:48:40) 
Ben de z3 diyeyim o zaman.


  • yirmisantim  (29.01.15 20:51:22) 
2000 liraya piyasada ki telefonlarin cogunu satin alabilirsin.

Bol muzik ve fotograf icin ben iphone tercih ederdim acikcasi.

Apk ile ugrasirim 6plusa o kadar vermem sosyal medya icin de buyuk ekrandan vazgecmem dersen cogu samsung isini gorur. nexux6 fiyatlari nasil bilmiyorum ama onlarada bakabilirsin.

ayrica kavisli ekranlar cikmaya basladi. "abi onlar hic tutmadi" diyenleri gorebilirsin ama siktir et simdiden sahteleri cikti teledonlarin. su an icin bir sey diyemem ama yil sonuna kadar beklersen samsung s seriside kavisli ekrana gecebilirmis.
  • kutsalbok  (29.01.15 21:50:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.