[]

hobi olarak ne yapmalıyım?

hayatınızda büyük bir keyifle yaptığınız hobiniz, kafa dağıtmak amaçlı boş zamanlarınızda vakit geçirdiğiniz şeyler nelerdir?

not: spor/kitap/film bana göre hobi kategorisine girmemektedir.


 
spor kategorisine girse de bisiklet. özellikle uzun mesafelere gitmek.


  • lazpalle  (29.01.15 12:35:48) 
Quadcopter uçurmak.


  • angelus  (29.01.15 12:37:24) 
Fotoğraf çekmek, müzik aleti çalmak


  • delicevat  (29.01.15 12:42:34) 
Deniz varsa yakınlarında Balık tabiki de.
Hem temiz hava, hem doğa hem deniz rahatlatır insanı.
Ucuz bir hobi. Arkadaş edinmekte zorlanmazsın.
Rastgele demen yeter bir balıkçıya direk konuya girer zaten :)
gezersin bol bol. başarırsan karnın doyar. bi bakmışsın ki vazgeçemeyeceğin her an aklında olan değişik bir hayatın olmuş.
  • erty_ksk  (29.01.15 12:44:46) 
metod kitabı aldım kendi kendime org öğrenmeye çabalıyorum. şarkılar çalabildikçe de hoşuma gidiyor. bir enstrümana merakın varsa öneririm.
geçen senelerde de yine hem ilgimi çektiği hem de uğraşması zevk verdiği için codeacademy'de kod öğrenmeye başladım. bilgisayarla içli dışlıysan bu bile bi alternatif olabilir.
yine kendimden yola çıkarak önerebileceğim şey gönüllü projelerde yer almak. hem yeni insanlarla tanışırsın hem de kendini iyi hissedersin.
el becerine güveneen biriysen de hobi marketim'i ziyaret etmeni tavsiye ederim.
  • eskidenküçüktüm  (29.01.15 12:54:33) 
Gezmek bence en büyük hobilerden birisi, yeni yerler yeni insanlar yeni tatlar daha ne olsun..

Gerçi kış aylarında yağmur çamur gezmek sıkıntı oluyor, el sanatları kursu veya kapalı havuzda yüzmek gibi sosyal aktiviteler güzel gelebilir.
  • redeath  (29.01.15 12:55:13) 
maket uçak yapmak.ama biraz masraflı hobi.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (29.01.15 13:12:38) 
yoga ve puzzle


  • ladybug  (29.01.15 13:17:24 ~ 13:18:01) 
hobi, ''bundan sonra bunu yapacaksın, al bu senin hobin'' denmesi ile olmaz. söylenenlere ilgi duyuyor olsaydın bunları zaten yapıyor olurdun. bir insanın hiç hobisinin olmaması sosyopati sebebidir. ilgilendiğin ama ''unuttuğun'' bir şeyler mutlaka vardır, onları bir düşün.


  • humancentipad  (29.01.15 13:18:12) 
linol baskı (linocut)
akşam masa başında ince ince uğraşmak pek eğlenceli :)

bir de fotoğraf çekiyorum zaman buldukça.

geçen gün şu das seramik hamurlarından aldım ama sevemedim onu.
kanaviçeye dalmayı planlıyorum:)
  • demoniclewinsky  (29.01.15 13:35:01) 
Puzzle bir kere yaptım 1500lük, dünyadan koparıyor sizi. Benim favorim yeni tarifler denemek. DIY projesi yapmak istiyorum bir gün.


  • gokyuzu gibi  (29.01.15 13:44:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.