[]

ürkünç bi olay

ergen kardeşim yer yokmuş gibi salonda, bilgisayarın yanında uyuyor, yer yatağında. ben de bu saate kadar uyumadım. oyun var oynadığım. çok sardı, oynuyorum.

bu benim kardeş az önce uyandı gibi oldu, kafayı kaldırdı, anamın iğneleyici ve enerji emici soru cümlelerine benzer bi cümle kurdu. sonra vahi öz ve burhan kuzu arası bir ses tonuyla tokat şivesi yaparak ilk cümledeki soruya, kendi kendine cevap verdi.

sonra vurdu kafayı uyumaya devam etti.

adam piyes metni okuyan tiyatro yönetmeni gibi iki farklı insanın konuşmasını taklit etti uyurken lan. götüm attı. bu herifte çoklu kişilik bozukluğu falan olmasın?
yaşı 16.

 
zulaları bi kontrol etmekte fayda var çünkü silivri tarafının yeşil çayı bu tarz sanrılar yaratabilir


  • mrvengeance  (29.01.15 04:15:50) 
arkadaşıyla gece ikiye kadar dolandı mahallede. öyle geldi. ben o zulayı kolay kolay bulamam. yatmazdan evvel iyiydi ama. bu çay böyle 2-3 saat sonra mı tesir ediyor aceba?


  • namus ninjası  (29.01.15 04:20:00) 
yani 2-3 saat sonra da edebilir, 10dk sonra da edebilir. bünye meselesi, bizim bi arkadaşa 9. gün tesir etti mesela elinde bi salkım yeşil üzümle yok mu beni silken diye koşuyodu yokuş aşaaya


  • mrvengeance  (29.01.15 04:22:31) 
yok bişi yok ya boşver git yat uyu..

benim uyurken nas suresi okumuşluğum -hemi az buz da değil, 3 kere- çok var rüyamda korkunç şeyler gördüğüm için, bir de bunlara gözlerini açmaya çalışan -hatta çoğu zaman gözleri aralık uyuyan- okuduğu duayı yükselip alçalan bir tonda ve nefes nefes okumaya çalışan bir beyaz surat ekle, sonra da arkadaşının yanında bunu yaptığını düşün. kız korkudan ağlamaya başlamış bi de beni tokatlayarak uyandırmıştı, sabaha kadar ağlamış sonra manyak -ha ben kıçımı dönüp uyumaya devam etmişim, o ayrı :D - olur yani öyle.
  • pasp  (29.01.15 07:27:23) 
uyurgezerligi vardır yav, ben uykudayken mutfaga gidip su içmişligim bile varmış, olur öyle arada


  • mirty  (29.01.15 07:43:03) 
ot içmiş adam uyanmaz. yatar uyur. paranoya yapma olur böyle şeyler.


  • matematik koyu  (29.01.15 08:21:42) 
normal normal.

benim biraderde benle muhabbet ederdi ben eve gelince ama haberi olmazdi hic. baya baya bagirdigi tartistigi da olurdu kendi kendiyle.

yalniz dikkat et isemeye kalkinca her yeri tuvalet zannedebiliyor bazen.
  • gel gel sarisinim sag yap gel  (29.01.15 08:57:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.