[]

rusca??

Iyi geceler uyumayan ve uyuyamayanlar.

Sorum Ruscayla ilgili. Simdilik 50 derste rusca adli pdf ile devam ediyorum , orada da ders ders farkli konular isleniyor. Kelimeleri aklimda tutabiliyorum birkac kere yazdiktan sonra tabi ama asil problem isimlerin -i, -in, -de, -den halleri ve cogullar da isin icine girince kafa cok karisiyor. Ama fiil cekimlerinde sorun yok, gordukce ezberliyorum yani.
Ne yapmak lazim bu ismin cekimleriyle? Bir tablo yapip o tabloyu kafaya kazimak mi yoksa yavas yavas ogrenmek mi ki bu yolu da simdiye kadar denedim ve kafa karisikligindan baska birseye neden olmadi

 
selam dedigin kitabi biliyorum. bunun disinda bir suru kitabim da var.

oncelikle o kitap ogretme acisindan kotu bir kitap, zor ilerlersin.

ingilizcen varsa : nicholas brown- new penguin russian course
Bu kitabi bul, dedigin konu padej, ve bu kitap padejleri cok guzel isliyor.
bir de brian kemple-essential russian grammar. Bunu da bul. bu ikisini bitirmedeb baska kaynaklara bakma henuz. Kafan karisip odagin dagilmasin.
  • cedex  (29.01.15 07:52:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.