[]

Burası neresi?

iyi akşamlar,

Ankara Mamak'ta 19 Mayıs Bulvarı ile Kayaş Caddesi arasında bulunan bu yer neresidir, neyin nesidir?

Ankara'da okuyan kardeşime sordum, cevab veremedi.

 
orası şu anda adını hatırlayamadığım bir kışla


  • kahvegibi  (14.08.09 09:27:59) 
eşref akıncı kışlası var o civarlarda ama orası dağın tepesinde bea yeaww. burası onun daha aşağısında bir yer bence. çiğiltepe'deki askeri lojmanlar da siteler tarafında kalıyor. bilemedim.


  • zihua  (14.08.09 11:17:20) 
Binaların yerleşiminden ağaçların garip kesiminden anladığım kadarıyla şantiye aşamasında çekilmiş bir uydu fotoğrafı. oralarda büyük siteler falan gibi şeyler var mı? Son 3-5 senede yapılan falan? Onun fotosudur. Çözünürlük iyi olsa yorum yapacağım da anca bu kadar seçebiliyorum.


  • ozdek  (14.08.09 11:49:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.