[]

akdeniz üniversitesi ve antalya..

herkese merhabalar
akdeniz üniversitesi hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevineceğim.. zonguldak'tan ilk kez gideceğim.. insanı, üniversitesi, yurtları ve yurt ortamı nasıldır? kışın denildiği gibi hayat durur mu? aktivitesi, eğlencesi vs. bolmudur? daha ziyade gerçekten yaşanası şehirmidir? antalya öğrencisi günlerini nasıl geçirir..

<fiyatı uygun özel/güvenilir yurt bulunur mu?> veya <bir motel ile uygun fiyata anlaşılıp yaz-kış kalınabilir mi?> kalacak yer konusunda ayrıca fikirlerinizi rica ediyorumm.. orada öğrenci olanlar, antalyayı sevenler, şehri çok iyi bilenler neler diyecek merak ediyorum..

aslına bakarsanız izmir olacak izmir olacak deyip kendimi 1 ay kandırdım ve hazırladım.. şimdi çıkan sonuç karşısında biraz şaşkınım ve önerilerinize ihtiyacım var.. yardım edin lütfen :( (1 kaç saat üstte kalırsa çok memnun olacağım..)

 
antalya geleceğin yerden büyük değil o yüzden fazla sorun olmaz. ortamı eğlencesi bir istanbula benzemesede azıcık izmiri andırır deniz en buyuk artısı olduğu için yaz sezonu ortam süper olur kış sezonunda sürekli yağmuz ve kapalı mekanların azlığı nedeniyle sıkılabilirsin tabi arkadas grubu önemli bi faktör burada.. insanı sıcaktır ilk önce yeni öğrenci olduğun için sikmeye çalışanlarla karşılasacaksın ama her insanın iyisi kötüsü vardır.. gene bir izmirle kıyaslamam gerekirse izmir insanı gibi sıcak fakat onlardan daha az modern.

akdeniz ünive gelince bir kere en artı tarafı kampüs olması, devlet yurdu kampus içinde ve en son gördüğümde gayet iyiydi küçük bir köy havası var ve rahat bir ortamı var dışarıdan gözlem yaparsam tatil köyü gibi :)
merak etme hiç bir şey korktuğun gibi olmaz
özel yurt falan düşünüyorsan pahalı genelde ve kalite olarak devlet yurdundan cok iyi değil (tabi süper paralar vermeyeceksen)onun dısında iyi araştırırsan evlerde uygun ama bana sorarsan devlet yurdu gayet iyi belkide istanbuldaki yurtlar çok korkunçtu bilemiyorum bana cennet gibi geldi
aklıma bu kadar geldi umarım biraz soruna cevap olmuştur başka bir sorun daha olursa cevap vermeye calısırım
  • strangers in the night  (14.08.09 04:07:44) 
antalya yaşanabilecek en iyi şehirlerden biri.ne çok büyük ne de çok küçük.çevrede de gezilcek çok yer var.yazın durulmaz ama.o da senin için sorun olmaz zaten.


  • kurtulan adam  (14.08.09 09:21:21) 
ben bir antalyalı ve akdeniz üniversitesinin bulunduğu semtte ikamet eden(meltemde) birisi olarak sana birkaç şey söyleyebilirim. öncelikle antalya gerçekten pahalı bir yer değildir ve meltem antalyada yaşayabileceğin sayılı güzel ve temiz yerlerdendir. yani burada öyle 1000 tl fln ev kirası vermessin, 600-650 tl ye evler vardır meltemde ve aralarında gayet güzelleri vardır, okula da yakındır. denize yakınlığına gelince yürüyerek bile gidersin 1km flndır sanırım ordan deniz. kampusunu gördün mü bilmiyorum ama kampusu de gayet güzeldir, havuzu bilmemnesi, kafeleri iyidir yani.

ondan sonracıgıma, dışarı çıkarsan hem güzel içip eglenebilecegin, hem de fazla pahalı olmayan yerler vardır. başta kaleiçi olmak üzere(zaten genelde oralarda içilir) güzel mekanları vardır. ben de bu yıl antalyadan ankaraya gidicem okumak için, keşke bırakmasaydım, bırakmak zorunda olmasaydım diyorum ama ne çare :)
hangi şehirden geldigine göre şehri sevip sevmemen değişebilir, ama ben antalyayı sevmeyen, sevemeyen insan görmedim daha.

sonuç olarak derim ki hocam, ben antalyalıyım burda dogup büyüdüm, çok şanslısın, hiç canını sıkma memnun kalırsın :)

not : soruların olursa özelden de cevaplarım.
  • deoxyribonucleicacid  (14.08.09 11:44:39 ~ 11:47:29) 
içim rahatladı.. sorum olursa özelden rahatsız ederim.. tekrar tekrar teşekkürler :)


  • synche  (14.08.09 13:01:36) 
antalya güzeldir dayı.kim ne derse desin.Atatürkümüz bile onaylamiş.hayırlı olsun okulun.


  • pazubant  (14.08.09 14:41:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.