[]

Flört gibi değil gibi

Yüzyıllar sonra lisedeki arkadaşımla önce instagram da sonra facebook ta ekledik birbirimizi. Lisede pofuduk bişeydi. Şimdi taş olmuş konumuz bu değil.

Muhabbeti o başladı çok değişmişsin falan
ayakkabılarıma bayılmış. Bir nevi bana fetiş yapıyor.

Neyse whatsapp a geçtik ilk yazdığı mesaj işte hesapta arkadaşlarına demiş bu kız konuşmamı yasaklarsa konuşmam sizle akıllı olun gibilerinden

Senin emrini yerine getirmek benim için zevk vs diyordu tabi ki emir olayı bana ters rica olur anca falan demiştim.

Bende yok kısıtlamayı kısıtlanmayı sevmem sıkıntı durum olmadığı müddetçe

İlk gün üstüme düşüyor iki dakika da bir yazıyor falan.

Şimdilerde sesi çıkmıyor.


Bi anlık heves miydi şimdi

ha bişey hissetmiyorum tabi ki ama yanlış düşünüyor olabilirim diye yazdım.

Öptüm

 
dengelerinle oynayarak seni elde etmek istiyor. bi sıcak bi soğuk. bu soruyu sorduğuna göre de doğru yolda, kafanı karıştırmış öyle ya da böyle


  • yarey  (28.01.15 22:30:39) 
Karıştırdi da ne elde etti ben sevmem oynak durumları.
gel de geleyim vs diyordu.

Acaba aradaki mesafe mi sıkıntı
  • indescribable  (28.01.15 22:32:56) 
gel desen gelir net. mesafe hikaye


  • yarey  (28.01.15 22:40:47) 
Gel desem ne olacak yahu böyle oynak davranışlar out


  • indescribable  (28.01.15 22:45:00) 
Zaten sorun onda değil bende. Yürütemiyorum en basit flörtü bile.


  • indescribable  (28.01.15 22:48:34) 
hatun kisisi olarak bu tarz davranislarin nedenini soyleyebilirim. Yukarda yazildigi gibi dengelerinle oynamak ve sana 'kopek cektirerek' egolarini tatmin etmek. seni onemsemiyor. ve tekrar yukarda yazildigi gibi, basarmis. uzak dur, kapilma.


  • my pink  (29.01.15 07:23:53) 
ayrica yasaklarsan konusmama olayi cok komik geldi. bunlara inanacak kadar saf misin? bazen inanmak istiyor insan biliyorum. ama tabii ki onlar seni etkilemek icin soylenmis asli olmayan sozler.


  • my pink  (29.01.15 07:25:31) 
hos bir sey degil biliyorum yanlis anlamayin ama ben anlik ilgi gosterdigim daha sonra uzak durdugum (istemsizce oluyor bu) kadinlara sadece kendileri ile yatmayi istedigim icin bu sekilde davraniyorum.


  • joy luck club  (06.02.15 21:09:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.