[]

hande yener mi demet akalın mı?

hangisi daha iyi şarkı söylüyor, daha iyi?




 
Ikisini toplasan dinlemelik bir sey cikmaz bana gore.


  • delifaruk  (28.01.15 20:27:08) 
ikisi arasında hande yener tabi ki.


  • brotha b  (28.01.15 20:28:13) 
Hande yener daha iyi şarkı söylüyodur heralde ama demet akalının sonradan görmeliğini çiğliğini falan daha çok seviyorum ben kendiyle barışık bi kadın
hande yener sinsi gibi

  • littlejack  (28.01.15 20:29:13) 
ikisini de hiç dinlemem ama hayatımda demet akalın kadar boş beleş, kezo bir ünlü görmedim. hande yener o kadar kof görünmüyor gözüme. şarkıları da bence demet akalın'a göre daha iyi.


  • der meister  (28.01.15 20:34:30) 
hande yener.

demet akalın da serdar ortaç gibi arada dinlenecek şarkılar yapıyor.

"mantık evliliği, "olacak olacak", "ilahi adalet", "mucize" filan güzel bence.
  • m e b  (28.01.15 20:38:46) 
Dur biraz daha ileri gidecegim:
Demet akalin, Hande yener, Serdar ortac, Sila(miydi adi?), Murat boz, Hadise, Gulsen ve adlarini bilmedigin 10 - 15 tane sarkici daha (geri kalan sarkicilari tanimiyorum), hepsini toplasan acip dinlemelik sarki cikmaz:))

  • delifaruk  (28.01.15 20:48:15) 
bunların yaptığı şarkıları kağıt mendillere benzetiyorum
günlük dinle sonra çöpe at arkana bile bakma sonra

  • basond  (28.01.15 20:49:06) 
her şeyden önce bence demet akalın bir sanatçı değil, bir "ürün".

öncelikle şarkılarının ne kadarlık kısmının kendisine ait olduğuna bakalım: tr.wikipedia.org
bütün şarkılar için söz-müzik bilgileri ne yazık ki yazılmamış ama çoğunun yazarının başkası olduğu kanaatindeyim. mesela "zirve" albümünü ele alalım: kendisine ait hiçbir şey yok. demek ki iyi bir yazar da değil, iyi bir besteci de değil.

bugüne kadar bir enstrüman çaldığını görmedim.

kliplerini incelerseniz dans etmeyi bilmediğini fark etmemenize imkan yok. bence bu kadını özel kılan tek şey eskiden türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olması (zannediyorum bu kısma herkes katılacaktır).

mesela şu: www.youtube.com

ve

şu klipleri karşılaştırın: www.youtube.com

ben kalbimdeki imza'yı dinlediğimde şok olmuştum ve bu hoşuma gitmese de dilime takıldığını kabul etmem lazım. son zamanlardaki çalışmalarında ise klip kalitesinin yerlerde sürünmesini bir yana bırakın, şarkıları bile söyleyemiyor kadın çünkü şarkılar onun sesine uygun yazılmamış. çok yetenekli bir yorumcu da olmayınca böyle bok gibi şeyler çıkıyor ortaya. kadının bir özelliği olmadığı için ekip değişince her şey değişiyor. şu an demet akalın'ın hala piyasada olmasının sebebi marka değeridir bana göre. bu onu hala yatırım yapılabilir kılıyor. marka değeri sayesinde popüleritesi o kadar düşmüyor.

demet akalın'ı çok detaylı inceleyince hande yener'e enerjim kalmadı ama şunu söylemek isterim: aynı kulvarın insanı değiller. hande yener'in ne kadar büyük bir sanatçı olduğunu şu videoyu izlerseniz anlarsınız: www.youtube.com (ya ya ya muhtemelen en sevmediğim şarkısı)

onun dışında armağan, romeo, aşkın ateşi gibi parçaları çok önemli bana göre. hande yener'e kaybettiren şeyin son dönemdeki imaj değişimi olduğunu düşünüyorum.
  • bonesaw  (28.01.15 21:27:24) 
sırf şu performanstan ötürü hande yener; www.youtube.com


  • dead and broken  (28.01.15 21:29:25) 
demet


  • all girls dream  (28.01.15 22:40:05) 
demet akalın. neden herkes yerin dibine sokmuş anlamadım hiç ummadığım çiftler rekor kırıyor...


  • denne  (28.01.15 22:44:39) 
hande yener daha yetenekli ama romeo ve kibir'den sonra bozdu
demet akalın ise büyük bir istikrarla her yaz kulaklarımızın pasını siliyor. şarkılarını eğlenceli buluyorum ve itinayla eşlik ediyorum.

(bkz: kamil was here)
  • yarey  (28.01.15 23:02:10) 
@alter, tarz yaratti diyorsun ama ote yandan Lady gaga'dan bozma bir sey kadin:)


  • delifaruk  (29.01.15 00:00:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.