[]

Ufuk Uras'a neden uyuz oluyorduk?

selamlar,

bu Ufak Uras denen adama neden uyuz oluyorduk ya? ben nasıl kanıksamışsam artık tipini görünce bile uyuz oluyorum. ama en başta neden uyuz olduyduk bu adama?
akp'ye destek vermiş miydi? liboş liboş konuşmuş muydu? sahi ufuk uras neydi?

mersi.

 
Ufuk uras kokeni dev yoldan olmakla birlikte sovyetlerin dagitilmasindan sonra kademe kademe neoliberal sol akimina kapilmisti.

Yani ne sosyalist ne sosyal demokrat ne liberal.

Hepsinden birer tik alarak ortaya eklektik bir sey gibi.

Ornegin seyit rizayi overek neyi amacladigini acikla desen aciklayamaz. Yani nesin kardesim sen? Feodalizmin yaninda misin? Kimin yanindasin?

Bu tip konulardaki kindar tavirlar yuzunden tutarli bir dunya gorusunu saglayamayip cogu zaman akp basta olmak uzere gericilerin ekmegine yag surdu.

Su an sirri sureyya ve ertugrul kurkcu de ayni sekilde...

Kendi bagimsiz politik tavirlarini korumak yerine yerine ve zamanina uygun davranmaya calisiyorlar. Oportunizm falan filan diye girmiycem simdi gerek yok.
  • kosun lan mevzu var  (28.01.15 20:04:41) 
Benim hatırladıklarım:

1) Referanduma evet kampanyası.

2) obama ziyaretinde takındığı omurgasız tavır. Üstelik ödpli gençler aynı zamanlarda abd protestosunda poisten dayak yemekteydi.

3) ödplilerin desteğini alıp bdp'ye 20. olurum lafları.

4) ayasa değişiklik paketinin anayasa mahkemesi'nin yapısını düzenleyen 17. maddesine kabul yönünde oy vermesi. kabul yönünde oy veren akp dışındaki tek parti (bdp) mensubu oldu.

5) Gezi sürecini kendisinin örgütlediğini iddia etmesi.
  • godsparticle  (28.01.15 20:05:48) 
Liboşluktan ötürü


  • kablelvuku  (28.01.15 20:11:38) 
emek işçi ayağına 60 kg girdiği meclisten 90 kilo çıkması?


  • mrthany  (28.01.15 20:12:23) 
@godsparticle

teşekkur ederım de son madde için bi link var mı? çok komikmiş cidden dediği.
  • dusmanimizkindirbizim  (28.01.15 20:13:34) 
  • godsparticle  (28.01.15 20:44:25) 
@godsparticle

ahahaha teşekkür ederim. link'i tıklayınca gordum kı ben de zamanında taşak gecmek ıcın rt etmişim.
asdghjskl
  • dusmanimizkindirbizim  (28.01.15 20:51:13) 
ben pkk lı olduğu için diye biliyorum.


  • iste o bendim  (28.01.15 21:00:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.