[]

kendini kapı koluna asıp intihar etmek

tam olarak nasıl oluyor bu? Nasıl bir sistem kuruyorlar ki hayatlarına son verebiliyorlar bu yolla?




 
Doğru hesaplamalar yapılmadığında en acı verici intihar şekli kendini asarak intihar etmektir. Ölümün boyun kırılmasıyla aniden gerçeklemesi için yükseklik gibi ipin kalınlığı uzunluğu gibi intihar edenin boyu kilosu gibi birçok farklı parametre var başarılı ve acısız bir ölüm olması için. Kendini asarak intihar edenlerin çok az bir kısmı boynunu kırarak ölebiliyor. Şanslı olanların ipi kopup yere düşüyor; ipi kopmayanlar da uzun süre can çekiştikten sonra boğularak ölüyor. Yani kendini kapı koluna asıp intihar edenlerin ölümü de muhtemelen böyle oluyordur.


  • angelus  (28.01.15 18:41:01) 
Angelus, Hayır ben mi yanlış anladım sistemi? Bunlar kapı kolunun altına geçip oturduktan sonra ipi nefes kesecek şekilde ayarlayıp olduğu yerde ölmeyi mi bekliyorlar?


  • oddyseus  (28.01.15 18:45:01 ~ 18:49:17) 
kapı koluna ipi dola, kapının üstünden at, öbür taraftan ilmeği geçir. alta bir sehpa. sefil hayatına son ver.


  • namus ninjası  (28.01.15 18:55:04) 
Ayaklarini bitisik bagliyorlar. Komple. Zemini kaygan hale getiriyorlar. Sonra boynunu, sonra ellerini baglayip kendilerini saliyorlar. Irade yetene kadar sabit bekliyorlar, nefes alma refleksi devreye girince de cirpinmaya basliyorlar. Ama ayaga kalkabilecek durumda olmadiklari icin morarip ölüyorlar


  • icim urperiyor  (28.01.15 18:56:31) 
oddyseus; Muhtemelen öyle bir şeydir ama bir insan ölmek için kendine niye bu kadar acı çektirir onu pek anlamadım ben. Daha temiz yöntemler illa ki vardır, boğularak ölmek çok da kolay olmasa gerek.


  • angelus  (28.01.15 19:00:46) 
exit bag en temizi. insan kendisi de yapabiliyormus. istiyorsan araştır.


  • fransizkalanadam  (28.01.15 19:03:55) 
tam bahsettiğiniz şekilde olanı liveleak.com da vardı onu arıyım derken hap içip bileklerini kesip kendini yakıp asıp kafasına sıkan başka bir genç buldum ;/


  • shotgunwoman  (28.01.15 19:04:55) 
ortalama 20 dakika sürdüğü söylenir. sandalyeli versiyonu da var bunun.


  • dizi katil  (28.01.15 19:14:09) 
@angelus, bunu tercih eden insanların genelde elinde gerçekleştirebileceği farklı seçenekler olmuyor. Örneğin akıl hastanelerinin ağır servislerinde ayakkabı bağcığı, sütyen vs bile izin yok çünkü o kadar kısa ve ince ip/lastiklerle bile intihar gerçekleştirilebilir.


  • bi bipolarin guncesi  (28.01.15 19:53:12) 
iple intihar eden kişi nefes alamadığı için ölmez. herkes öyle zannediyor ama aslında kendini bıraktığın anda vücudun beyin ile olan tüm bağlantılarını sağlayan omurilik yerinden çıkar, yani ölmen 2sn sürmez. eğer yeterince hızlı bırakmışsa kişi kendini yere doğru, yani ayakları falan engel olmamışsa o ilk boynun yukarı doğru sıkışmasına, 2 sn de ölür adam.


  • hzben  (28.01.15 19:54:30) 
hicbir sey anlamadim, nasil bir duzenek kurduklarini anlamadim?


  • elxa  (28.01.15 20:07:56) 
elxa, icim urperiyor anlatmış


  • oddyseus  (28.01.15 20:49:22) 
Mobildeyim tam seyapamamis olabilirim. @Shotgun in izledigi videoyu izlemistim ben de. Orada bu sekildeydi. Ve evet, adam boynu kirilarak degil bogularak öldü.


  • icim urperiyor  (28.01.15 21:12:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.