[]

2. dönem 3 ortalama yapabilir miyim ?

ilk dönem 1.2(hiç çalışmadım neredeyse) ortalamam geldi. aslında 2.4 getirirsem sıkıntı olmuyor ama ortalama yüksek tutmak istediğim için min 3 yapmak istiyorum. dersi pür dikkat dinleyip düzenli not tutup günlük tekrar yapsam vize ve finallerden önce kastırsam ne kadar mümkün 3 getirmem ? 2. dönem kredisi yüksek 3 dersim var. mat 2 fizik 2 cebirsel ifadeler.




 
vizesinden 0 alıp çok kasıcam finalde 100 alıcam diyen çok babayiğitler gördük biz.

sonuç hüsran olur genelde.
  • take me rufee2  (28.01.15 17:31:01) 
Hayir. Ileriki yillarda yapabilirsin yeni dersler aldikca iyi not aldigini varsayarsak.


  • sayns  (28.01.15 17:35:01) 
SPA 3 gelir, ama GPA için biraz kasmak lazım. Bir de tekrar aldığın ders varsa filan o zaman hesaplar değişir. Okulunun sisteminden kontrol et bence bi, ama mümkün yani.


  • klassno  (28.01.15 17:35:43) 
Tabi lan manyak misin


  • icim urperiyor  (28.01.15 17:38:19) 
@klassno benim demek istediğim ikinci dönem ortalaması. yani bu dönem 1.2 geldi ya ikinci dönem 3 gelirse 1. yıl ortalaması 2.1 oluyor. onu söylemek istedim


  • lathspell  (28.01.15 17:39:13 ~ 17:39:51) 
yaparsın niye olmasın? ben de hep ikinci dönem 3 yapmak istedim. inanır mısın ikinci dönem 4 yapmak hedefim. valla bak dalga geçmiyorum. daha öncekileri masaya yatırıp bir strateji belirlemem lazım. ama hedef medef demiyorum geriye bakıp nerde sıçmışım nerden sonra bok olmuş herşey onlara bakıcam. 2 tanesi aklımda buraya da yazayım:

1- ertelemicem.
2- az ders alıcam -verirlerse yani-. zira eminim ki disiplinden koptuğum zamanlar olcak. ilk hatamda nakavt olmiyim bu sefer.
  • klar  (28.01.15 17:45:51) 
o zaman gayet mümkün. ortalama notun BB olacak demektir ki bu da gayet basit aslında. biraz dişini sıkarsan yapabilirsin.


  • klassno  (28.01.15 17:46:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.