[]

Koltuk altı pedi

çok terleyenlerin kullanıp memnun kaldığı bi ürün olduğunu okudum. gratiste satılanı iyiymiş. gratiste satılanı hangisidir, iyi midir? alınır mı? varsa adı ya da görselini paylaşır mısınız?




 
mesaj attım bakarmısınız?


  • melodi  (28.01.15 10:56:42) 
Ben bir kutu almıştım, markasını hatırlamıyorum. Böyle kıyafete yapıştırılanlardan. O kadar hışırdıyordu ve hareket ediyordu ki kullanamadım.


  • whoosie  (28.01.15 11:12:42) 
Whoosie +1
Çok hışır hışır ses çıkarıyor. Kullanışlı değil.

  • proculianus  (28.01.15 11:17:55) 
Ben almıştım. Hiç hışırtı olmadı bende ama bir ikisinin zamkı iyi değildi, kayıyordu veya bir yerlerde kıvrılıp toplanıyordu. O zaman değiştirmek zorunda kalıyordum, sorun olmuyordu. Yine de koltukaltı terleyecek bir kıyafet aldığımda kullanıyorum. Genel olarak memnunum, hatta ürüne duacı olduğum zamanlar oldu ama sık kullandığım bir şey değil. Sadece ter gösteren kumaşlarda kullanıyorum. Kullandığımda 4-5 saatte bir değiştiriyorum. Fresh'n Soft almıştım. Şöyle bir şeydi.
www.freshnsoft.com
www.cosmetica.com.tr

Tek çektiğim zorluk yapıştırmak oldu. Giysiyi giymeden "Koltuk altı burası" diye yapıştırınca, giydiğinde terleyen kısma tam oturmayabiliyor. Giyinikken takmak daha mantıklı oluyor. O zaman da eline, parmaklarına, giysiye yapışıyor. Takana kadar zorlanabiliyorum.
  • aychovsky  (28.01.15 11:36:53 ~ 11:38:37) 
benim bir bayan arkadaşım da günlük ped yapıştırıyordu giysisine :D işe yarıyor diyordu ama bilemiyorum tabi ki.


  • verbanadüşlerimi  (28.01.15 11:53:10) 
en guzel caresi spor. bir sure spor yapip kondusyonunuzu artirirsaniz en ufak harekette hemen terlemezsiniz. vucudunuz gereginden fazla su da tutmaz. hem genel saglik acisindan da cok daha iyi bir cozum. uzun vadeli, ucuz.


  • idexo  (28.01.15 12:18:43) 
Spor terlemeye çözüm de koltuk altı ayrı bir konu. Düzenli sporumu yapıyorum, ben kış günü hemen hemen hiç terlemem, yazın bile leş gibi terlemem ama ayaklarım ve koltukaltım terler.


  • aychovsky  (28.01.15 12:31:53) 
Abim klaasik giyinecegi zaman kullaniyodu iyi oldugunu soyledi beymenden almis olabilir diye kaldi aklimda


  • photo85  (28.01.15 13:08:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.