[]

dertsizlikten dertli olmak

merhabalar. 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. hayatımda ekstrem duygular yaşadığımı pek hatırlamıyorum. hiç sevgilim olmadı. bırakın sevgiliyi, yakınlaştığım bir kız bile olmadı. dönem dönem platonik aşklarım oldu ama aşırı özgüvensizliğim nedeniye son dönemlerde platoniğim bile yok. "ne de olsa olmayacak" diye düşünüp kimseyi sevemiyorum bile artık. yani kısacası hiç aşk acısı çekmedim.
annem, babam çok iyi insanlar. iyi de anlaşıyorlar, şimdiye kadar hiç kavga ettiklerine şahit olmadım. bana da yeterince iyi davrandılar ve özgür bi şekilde büyüdüm.
üniversite hayatım boyunca hiç maddi sıkıntı çekmedim. parasız kaldığımı hiç hatırlamıyorum. uç harcamalar yapmıyorum. sigaram var bi tek, alkolle aram pek yok. onun haricinde yemek vs. konusunda çekinmeden harcama yapıyorum. yani maddi yönden de bi sıkıntım yok çok şükür.
not ortalamam düşük sayılır ama bi şekilde dersleri geçecek kadar not alıyorum. alttan falan da dersim yok. ortalama bi öğrenci sayılırım.
hobim hiç olmadı. hep bi enstrüman çalmak istedim ama hiç harekete geçip de kursa falan gitmedim. bi de maymun iştahlılık da var. mızıka, ukulele falan aldım evde çalarım diye, bi süre denedikten sonra attım bi kenara. bende o azim de yok, her şeyden çabuk sıkılıyorum.
küçüklüğümden beri hep bilgi açlığı hissettim. çok kitap okuduğumu söyleyemeceğim, ama internetten her konu hakkında çok şey okudum. ama bir şey üzerine yoğunlaşıp da "ben bunda iyiyim" diyebileceğim hiçbir şey yok. genel olarak her konuda böyle.
üşengecim ve harekete geçme konusunda sıkıntılarım var. anca işte beni birinin sürüklemesi lazım bi şeylere. ama arkadaşlarım da benim gibi oldukları için o da olmuyor.
arkadaş konusunda şanslıyım. ortak ilgi alanlarım olan, her şeyden konuşabildiğim arkadaşlarım var. ilkokuldan, liseden arkadaşlarımla da hala görüşüyorum. hatta liseden iki arkadaşımla aynı evde yaşıyoruz. arkadaşlarım sayesinde yalnızlık yaşadığım zamanlar da epeyce az.
bunlar haricinde şimdiye kadar büyük hastalık geçirdiğimi de hatırlamıyorum. sağlığım da yerinde çok şükür.
bütün bunlar beni duygusuz, ot gibi yaşayan bi insan haline getirdi. günlük yaşantımda pek duygu hissedemiyorum ve çevremde ki insanlar da genel olarak gamsız, duygusuz bir insan olarak görüyorlar beni.
hayatta olduğumu hissedebilecek hiçbir şey yaşamıyorum. bu nedenle de kendimi yetişkin olarak bile göremiyorum. ne bileyim çocuk gibiyim hala.
sizlere kısaca hayatımın özetini yazdım :d nasıl olacak böyle ? belki diyorum çalışma hayatına başlayınca değişir bu durum. ama o da kesin değil, yine ot gibi yaşamaya devam edebilirim.
bişeyler tavsiye edin bana. ne bileyim kavgaya falan çağırın, gerekirse dövün de acı falan hissedeyim asfagda

not: belki pişman olup silebilirim duyuruyu. öyle bir şey olursa cevap verenlerden özür dilerim.

 
mezun olur olmaz askere git.


  • rectoa  (28.01.15 01:52:17) 
ilk bir kaç cümle dısında okuma gereği bile duymadım.

sevgili bulman lazım.sevgilisiz, cinselliksiz 20'li yaşlar azaptan baska bir şey değildir. bunları tatmin edemedikçe hep ilk basamakta kalacaksın, aklını mesgul edecek ve mutsuz olmaya devam edeceksin.

yalnızlık zor.

ve evet, büyük oranda cocuk gibi kalıyorsun, aşk yaşamamıs, duygusal geçmişi olmamıs ask hayatı olmayan yetişkin olamaz.
  • fransizkalanadam  (28.01.15 01:57:09 ~ 01:59:53) 
spor yap.


  • aeroflot  (28.01.15 07:26:05) 
Asiri guven ortami icindesin.Sıfır risk sıfır heyecan. biraz da sen bu ortami surduruyorsun korkudan. Cunku hoslandigin bi kizla konusurken dudaklarina yapissan ve kiz sana napiyosun be salak diyip tokat atsa durduk yere dertsiz basina dert acmis olacaksin. Sen de bunu hicbir kiza ilgi duymayarak kökten cozmusssun. Ilk kez fransiz'la ayni fikirdeyim bu konuda. Onun disinda universite dagcilik kulubu, gezi kulubu, muzik ya da tiyatro kursu gibi seyler bulabilirsin. Ihtiyacin olan seyler degisiklikler, biraz risk almak.


  • instant crush  (28.01.15 08:01:28) 
Ilk birkac cumleden sonrasink ben de okumadim. Baktim ki fransizkalanadam yazmis yazilmasi gerekenleri.


  • joy luck club  (28.01.15 09:43:55) 
ilk defa dürüst insanlar çıkmışta komple hak vermişler bana. en azından bir iyileşme var.

ben daha cok ''sevgilisizde yasanıyor yeaaa; sevgilisizliği cok abartıyorsunuz; olmasa da olmuyor mu???' gibi bu konuda tuzu kuru samimiyetsizler cevap verir diye bekliyordum.

eğer öyle bir cevap gelirse tınlama, bu durumunu anlamaları zor. kendileri 1-2 aycık yalnız kalınca nasıl yalnızlık korkusuna kapılıp duyuru acıyorlar görüyoruz.
  • fransizkalanadam  (28.01.15 10:04:11) 
sevgilisizlik kötü bişi hakketten bu konuda fransızadama katılıyorum, büyümenin yolu sevgiliden geçer.

maddi durumun fena değilmiş bak, demekki bir şeylerle ilgilenecek vaktin ve paran var, bu da kendine bir meşgale bulmanı kolaylaştırır, sanat sepet olmadı teknik olmadı bilim vs. ile ilgilenip kendini kaptırabileceğin bişi bulman lazım bunun da en kolay yanı o maymun iştahını da yanına alıp bol bol bir şeyler denemek oluyor sonunda ahanda lan ben bu işi çok sevdim diyeceğin bişi çıkacaktır elbet. yani 5 şeyi deneyip de bırakmış olmak o kadar kötü bişi değil, bir sonra 5 şeye doğru yelken açman lazım ki kendine uyan şeyi bulasın. müzik demekki seni açmamış başka bişi lazım, belki teknik bi adamsındır o konuya yönelirsin.

bunları da benden bi bok olmaz minvalinde ki sözlerine binayen yazdım.
  • selam  (28.01.15 10:17:48) 
tam cay gunleri veya altin gunune gidecek kivamdasin. allah dert vermesin de, gonul ilseri senin secebilecegin ya da satin alabilecegin birsey degil, ama olmadigina gore istememissin, sorun yok,hormonlarinla ugrasma, olgunlasmak icin ask acisi cekilmesi gerektigini de dusunmuyorum, olgunlasmanin bir formulu yok, dayak yemek biraz olgunlastirir ama.
bir tavsiye, interneti azalt, part time veya full time bir ise gir, suriye kamplarinda gonullu bile calisabilirsin,bisikletle corba dagitanlar var evsizlere, onlara takil,
kucuk kucuk hedefler koy, illa para ile alakali olmasi gerekmez, paran varsa seyehat et mutlaka, bir dil daha ogren,
eger icinden hicbirsey yapmak gecmiyorsa da, pislik yapma, kimseye zarar vermeden kosende bekleyip zamanin akmasini bekleyebilirsin.
  • tresrichesheures  (28.01.15 10:50:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.