[]

alarm sistemi

Merhaba arkadaşlar, evime ve ofis olarak kullandığım bir başka yere alarm sistemi kurdurmak istiyorum. Pronet hakkında Ekşi Sözlük'te yazılanları okuyunca tırstım. İnternette yaptığım araştırmada Bosch gördüm. Bosch sevdiğim, saydığım bir firmadır beyaz eşyada, fakat alarm-güvenlik işini bilemiyorum. Beni bu konularda aydınlatabilirseniz çok sevinirim.




 
Pronet sürekli kaldığım bir evde var ve gayet memnunuz..
Bir sıkıntı yaşamadık, ben de yorumlara biraz bakıp şaşırmıştım..

Bir kere çağrı merkezi çok başarılı, çok ilgililer..
  • mutekebbir  (28.01.15 01:14:22) 
www.videofon.com.tr
Bu firmayı arayıp Levent U. ile konuşup bilgi alın sizi en güzel şekilde yönlendirsin.

  • excespeace  (28.01.15 06:54:22) 
işyerinde pronet kullanıyoruz. gayet başarılı bir firma bence. alarmı kurmak için yanlış tuşa basmıştım bir kere. 15 sn sonra aradılar "hayırdır sen ne iş?" diye. bu işi yapanlarla çalışın.


  • teknikekip  (28.01.15 07:15:13) 
Amaciniz hem caydiricilik hem de olasi bir durumda haberdar olmak ise her ay bir firmaya duzenli para odemeyin bosuna. Yale'in 6400 serisi var telefon hattina bagli oluyor alarm, bir sorun varsa alarm sizi ariyor. Siz de ister gidersiniz, ister yakinda birine haber verirsiniz, ister polisi ararsiniz. Zaten pronet de polisi aramiyoe bildigim kadariyla sizi ariyor ilk etapta. Ayni isi yapiyor yani Yale 6400 de.

Paketten 2 tane hareket algilayici 2 tane kapi pencere kontagi cikiyor. 2-3 tane daha kapi/pencere zamazingosu alinca evin tum girisleri guvende oluyor. Pencereden girilecek bir durum yok ise zateb kapiya fazla fazla yeter standart donanim. 900-1000 TL'ya mal olur size. Ayrica kablosuz oldugundan kurulumu hem kolay hem de şıktır.

www.n11.com

www.n11.com
  • mordorlu ziya  (28.01.15 07:40:37 ~ 08:28:28) 
alarm sistemine ayda 100-150 vermek size koymazsa pronet veya tepe güvenlik tercih edin kullandıkları ürünler ge caddx veya dsc'dir,teknik servis ağı yaygındır,ahm merkezi de iyi çalışır,ancak müşterilerinin genelde şikayetçi oldukları konu taahüttlü sözleşme bitmeden iptal etmek istediğiniz zaman 4 aylık ücret+söküm parası almaları bunu imza aşamasında satış temsilcileri dahil kimse size söylemez türk milletinin de imza atacağı sözleşmeyi okumak gibi bir alışkanlığı yoktur zaten.

bosch bu piyasaya yeni girdi,ürünleri alternatifleri(ge,dsc,paradox)kadar iyi değil ve teknik desteği yok gibi birşey alırsınız herhangi bir sorunda muhattap bulamayabilirsiniz.
  • sealth  (28.01.15 09:43:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.