[]

eskilerden android güncelleme yardımı galaxy ace

selam. babanın artık eskilerde kalmış samsung galaxy ace telefonu var. zannedersem yaklaşık 100 yıl önce güncelleme gelmiş; fakat kendisi bu olayı yeni fark ettiği için güncellemeyi telefonuna yeni yüklemiş. sorunda burada başlıyor. telefon güncellemeyi yüklerken %46'da takılı kalmış. ilerlemiyor. buna ne yapılabilir? bilenler yardımcı olursa sevinirim.




 
www.ceplik.com şu sayfadaki tuş kombinasyonuyla format işlemini deneyin bi.


  • hala mi ceren yahu  (27.01.15 23:42:39) 
@hala mi ceren yahu, sağolasın.ilk iki yöntemi zaten yapamıyorum; çünkü menüye giremiyorum. son yöntemde başarısız oldu.öyle takılı kaldı işte


  • velasco  (27.01.15 23:46:15) 
O zaman servise götüreceksiniz bilgisayara bağlayıp yazılım yükleyecekler yada siz kendiniz yapacaksınız bu işlemi ki tecrübeniz yoksa zor, başka türlü düzelme şansı yok maalesef.


  • hala mi ceren yahu  (27.01.15 23:56:46) 
factory reset ve rebootun işe yaraması lazım. olmuyorsa ubuntu üzerinden telefona işletim sistemini geri yükleyin ama bu işlerden anlamıyorsanız yapmayın bu dediğimi.


  • sanguine mcqaer  (28.01.15 04:05:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.