[]

sac'i serifin uzamasi

Simdi haberturk de cubbelinin bi programinin tekrari var, dubaide hz. Peygamberin saci serifi'ni almis falan anlatiyo soyledir boyledir diye ama dedigi bisi dikkatimi cekti diyor ki bu sac'i serif in ucu muma (bal mumu) batirilmis haldedir ve bu sac zamanla uzar, mucizesidir/hikmetidir demekte.

Hatta o saci serifi verenler demis ki bizdeki kutsal emanetleri de bu sekilde muhafaza edilmesini saglayalim ki onlarda uzasin vs.

Hz. Peygamberin saci olmasi disinda (mucize/hikmet kismi icin yani) normalde kesilmis sac uzar mi boyle bal mumu'na konsa falan? Yani bilimsel olarak soruyorum, boyle bir sey mumkun mu?


Not: dini bir soru degildir, amacim din, inanc tartismasi yaratmakda degil.

 
uzamaz. zaten orada adam peygamber kutsal oldugu icin uzuyor izlenimi yaratmak istemis. ama boyle bir sey mumkun degil tabii. dinci zirvasi.


  • bohr atom modeli  (27.01.15 22:07:00) 
saç dediğin ölü keratin dokusu, saç ve kıl kökünden uzar(deride olduğu sürece tabi)


  • doxanikee  (27.01.15 22:07:32 ~ 22:15:55) 
Aradan 1500 yil gectigini varsayarsak ne kadar uzamis?


  • kosun lan mevzu var  (27.01.15 22:09:28) 
ek olarak: ver inceleyelim desen vermezler bile. sahte oldugunu biliyorlar cunku o sacin sakalin.
uzuyormusmus...

  • bohr atom modeli  (27.01.15 22:11:55) 
Kosun lan mevzu var, bilemedim simdi, uzundu baya ama hani su en uzun sacli kadinin saci gibide degil, bi 5/10 senelil sac uzunlugunda yani sallayarak diyorum ki, 80/90 hadi bi metre olsun ama tam bilemiyorum.


  • selam  (27.01.15 22:20:09) 
Iyi uzamis allah nazardan saklasin


  • kosun lan mevzu var  (27.01.15 22:21:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.