[]

Saç Bakımı

Hemcinslerim merhaba. Problem büyük, saçlarım doğası gereği kuru. hani siz 1 gün yıkamadığınızda saçınız yağlanıyor ya, heh işte ben denedim 1 hafta beklemem gerekiyor o hale gelmesi için. sonuç olarak, kuru, haşır haşır saçlar, kuaförler bile ne bu böyle diyor. bir keresinde denk geldim bir kuaför bunu çözelim dedi yardım etmek istedi ama bir sürü para bayılmama rağmen belki %20 çözmüştür problemi.

Şimdi sizden öneri bekliyorum, şu ürünü kullan bu ürünü kullan, şunu yap bunu yapma gibi. vallahi maliyeti ne olursa olsun umurumda da değil.


 
kısacık kestir ?


  • freebird5406_2  (27.01.15 13:06:07) 
macrocenter'dan kavanozla hindistan cevizi yağı alıp kullanacaksınız. haftada bir iki (artık ne kadar ihtiyaç duyarsanız) saç diplerine değdirmeden, boylara yedirip en az yarım saat bekletin, sonra yıkayın. eğer yine kuruysa, saçlar yıkandıktan sonra kullanmak için şu ürünü aşırı tavsiye ederim: sachane.com


  • in pyjamas  (27.01.15 13:15:52) 
schwarzkopf bc bonacure serisinin nem yükleme şampuanı, kremi ve maskaesi var. ona bir bakın. bana onu tavsiye etmişti kuaförüm


  • bradshaw  (27.01.15 13:20:32) 
@freebird5406_2 kısa saç sevmiyorum, artık iyileşmesinin imkansız olduğunu düşünürsem, en son çare olarak yapabilirim. teşekkür ederim :)


@in pyjamas hindistan cevizi yağını kuru saça mı uygulayacağım? yıkarken şampuan kullanmalı mıyım? teşekkür ederim :)
  • fuckerlove  (27.01.15 13:20:59) 
@bradshaw denediniz mi acaba? farklı bir markanın aynı sistemle çalışan şampuan+krem+serumunu kullanmıştım, iyi gelir gibi yaptı.


  • fuckerlove  (27.01.15 13:23:08) 
yok denemedim ama bonacure serisinin bayağı iyi olduğunu biliyorum. zaten her saçın tepkisi farklı olur ürünlere. o yüzden bireysel denemeniz daha iyi.


  • bradshaw  (27.01.15 13:29:07) 
@bradshaw teşekkür ederim :)


  • fuckerlove  (27.01.15 13:31:32) 
evet evet. kuru saça uygulanacak. saç tutamlarını parmaklarınızın arasına alıp yedire yedire uygulayın. en az yarım saat bekletin. sonra her zamanki şampuanınızla yıkayıp durulayın. zeytinyağı gibi ağır bir yağ değil bu, çabuk arınıyor.

saç köklerine değdirmeyin yalnız. saç derisinin dengesini bozmaya gerek yok.
  • in pyjamas  (27.01.15 13:32:57) 
aynı dert bende de var.
şu yağı kullanıyorum ben; hcagla.files.wordpress.com
tabii normalde 1-2 pompa tüm saça uygulanıyor ben 3-4 pompa saçımın yarısına şeklinde kullanıyorum. bayağı faydasını gördüm. bir de sıcak su kesinlikle değdirmiyorum saçlarıma. ılık suyla yıkıyorum en son çıkarken de buz gibi suyla diplerine masaj yapıyorum.

edit: yağı durulamıyorum nemli saça yediriyorum banyodan sonra.
  • yue  (27.01.15 14:12:52 ~ 14:13:46) 
şampuan ve saç kremi olarak aussie - miracle moist tavsiye ederim. gratis'te satılıyor ve kullandığını bildiğim bütün kadınlar çok çok memnun kaldı. ben de bir haftadır kullanıyorum ve bayağı etkisini gösterdi.


  • lucy in the sky  (27.01.15 14:13:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.