[]

Compu ve fader, bu site nereye gidiyor? ne zaman yenileniyor?

compu ve fader, nasılsınız?

bu site ve gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

tamam yardimci oluyorum ve site de yardimci oluyor, amac bu zaten. ama hala forum usulunde gibi. biliyorum hayat yoğun sizin de, ama türkce siteler arasında en iyi olmaya aday bu siteyi en iyi hale getirmek lazım değil mi. coder yardımcı falan yok mu? fader sen de kodluyorsun bildiğim kadarıyla.

sadece fizik ile ilgili sorulara bakmak istiyorum mesela. kategori gelse. taglama gelse. +1 gelse.

feedback kisminda bile cevap oylama olayi 2009 yilinda acilmisti ve 138 oyla en yuksek oyu almis. 6 yil gecti ustunden ve hala yapilmadi. feedback sitesinde bile oylama ve burda yok.
eksiduyuru.uservoice.com

bir de feeback'te ne yapildi yapilmadi anlayabiliyor muyuz? yapildi diye isaretlenebilir mesela orda.

mobil uygulama yapildi, onun icin tesekkurler. ama o da pek kullanici dostu degil maalesef.

şikayet edeceğine sen bişeyler yap diyeceksiniz. ben kodlamayı bırakalı oldu baya. o yüzden bişey yapamıyorum. serzenişte bulunup pohpohluyorum işte. ama en nihayetinde binlerce yardımım olmuştur. siteyi sevdiğim için bu serzeniş.

geçen compü adına duyuru açılmıştı ama bu farklı biraz.

saygılarımla arz ederim,
ermanen

 
Compu sesimizi duy, api ver bize mobil uygulama işini bize bırak sonra.

iOS için var mı mobil app ben bilmiyorum yok sanırım.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (27.01.15 02:18:16) 
başka bir duyuruda şu anda siteyi komple yeniden yazmakla meşgul olduğunu söylemişti compumaster. bu sorunların hepsi çözülecekmiş yeni yazılımda.


  • rotten head  (27.01.15 02:46:45) 
Minik donut canavari bi duyuru acmisti compu duy sesimizi diye bi ona bak istersen faydali olabilir.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (27.01.15 03:29:09) 
@rotten ve proletarier: diger duyurunun farkindayim. son cumlemde bahsettim zaten. bu biraz daha farkli ve olayi toparliyor. orasi boluk porcuk.


  • ermanen  (27.01.15 03:30:40) 
Mobil uygulamada artik eksi duyuru simgesine tek tiklayista ana sayfaya donebiliyoruz eksisi gibi otuz defa farkli yerlere basmamiza gerek yok bence bi gelisme adamlar calisiyor.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (27.01.15 03:32:43) 
Sen teknik konulara deginmissin ama bence icerik olarak da bi degisiklige gitmek gerekiyor. Nasil olacagi konusunda maalesef bi fikrim yok.


  • shi aila  (27.01.15 08:16:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.