[]

passolig uzmanlık sorusu

şimdi gençler ilk önce hikayeyi anlatayım soruya sonra gelicem,


sene başında fenerbahçe passolig sisteminin içinde değildi malum, ben de bjk-arsenal maçını arkadaşlarla beraber izleyebilmek için gidip beşiktaş passolig almıştım. gün geldi geçti, bizim aziz yan çizdi passoligçi oldu. elimde bana ait beşiktaş passoligi var ama benim 2 hafta sonraki fb-ts maçına mutlak suretle gitmem lazım.


sorular geliyor,

-müşteri hizmetlerini aradım, maça beşiktaş passoligiyle bilet alabilirsin dediler. (fb-bjk maçı hariç) var mı böyle bir şey?
-bazı maçlarda kendi takımının passolig sahiplerine öncelik sağlıyorlarmış, öyle olsa bile bilet kaldığı takdirde son 24 saat biletinizi yine alabilirsiniz dediler. bu doğru mudur?
-bu öncelikli bilet uygulaması her zaman olmuyormuş ama önem verilen maçlarda oluyormuş. bu sene fenerbahçe böyle bir uygulama yaptı mı ? ya da beşiktaşlılar sikimi yesin tarzı banlama olayları falan yaşandı mı?
-eğer garanti etmek istiyorsanız kartınızı değiştiremezsiniz ama fenerbahçe logolu yeni bir passolig alabilirsiniz (parasıyla tabi) dediler. hatta isterseniz 18 takımın da passoligini alabilirsiniz dediler. var mı böyle bir şey?
-yani işin özü, konuştuğum kız tam bir leyla mı, yoksa bilgisi beyninden fışkıran yetkili bir ablamız mı?


süreniz başladı.

 
1- Alabilirsin.
2- Evet, sadece son 24 saat diğer passolig sahiplerine açılıyor.
3- FB'nin ilk önemli maçı bu olacak bu sene iç sahada. Geçmiş örnek yok.
4- Evet alabilirsin. Ama daha cazip alternatif FB passoligi olup maça gitmeyecek birine bilet aldırıp, kendine o bileti transfer ettirmek olur.
5- Verdiği bilgiler doğru gibi.
  • cakabo  (26.01.15 22:05:21) 
yeğenim gs'li hafta sonu maça gitmek istiyor. ben de bunu götüreceğim mecburen :) almışken fb passolig alayım diyorum. gs maçına girebilirim değil mi?


  • marcowhisky  (27.01.15 15:59:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.