[]

Sürekli çatlayan/yırtılan derim

2.5 yıldır vg yapıyorum. Son dirty bulk yapmaya başladığımdan beri koltuk altından omza doğru bi büyük uzuun bir çatlak oluştu ve çalışmaya devam ettikçe genişledi. Bulkı bıraktım lâkin çatlak büyümeye ve uzamaya devam ediyor. Cildiyenin verdiği kremler de bir işe yaramıyor. Spordan önce o bölgelere vazelin sürsem işe yarar mı? Böyle yırtılamya devam ederse bu sporu bırakmak zorunda kalacağım.




 
bio-oil çatlaklarda işe yarıyor diyorlar, bi bak istersen. daha fazla oluşmaması içinse sürekli nemli tutman gerekiyor. vazelin işe yarar mı bilmiyorum ama bence badem yağı falan sür spordan önce. duştan sonra da nemlendir kremle.


  • mayaa  (26.01.15 21:29:58) 
Vg olayına yabanciyim ama soruna bakılırsa hamilelerin kullandığı çatlak kremleri iş görebilir diye düşünüyorum.


  • manuel mandalina  (26.01.15 21:35:18) 
Benim kilo alıp verdiğim bir dönemden kalma çatlak sorunum var 2 kutu bio oil kullandım çok hafif bir düzelme oldu çatlaklar tazeyse görünüm hafifletilebilir bio oille belki nem bombası çünkü.


  • tuborg yesili  (26.01.15 22:22:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.