[]

Taksirle Bir Kişinin Yaralanmasına Sebep Olma (2)

Dün bu başlık altında yazmıştım arkadaşlar bilgi verdi sağolsun, bugün mahkemeye gittim olayı kısaca tekrar aktarayım. 20-25 km gibi bir hızla motorumla eve giderken iki aracın arasından birden çıkan bir yaya ile çarpıştım başında ufak bir yara vardı hastaheneye götürüldü ve 2-3 saat sonra taburcu oldu sonra şikayette bulunmuş. Bugün mahkemeye bir avukat yaklaşık 20 akraba ve olaya şahit olan eşi ile geldi. Ben yanlız gittim. Olayı ikimizde anlattık hakim buna ve eşine sorduğunda benim geldiğimi görmediklerini ve ısrarla sağına soluna baktıkları halde çarptığımı anlattılar hakim ise bana benim motorumun görünmezlik özelliğinin olup olmadığını sordu hayır dedim. Yaralanan kişi 2 aydır bu kaza yüzünden çalışmadığını doktorların çalışmaması gerektini söyledi hakim ise raporda küçük bir operasyon geçiriğini ve çalışmaya engeli olmadığını söyledi daha sonra karar olarak kişinin istanbul adli tıp hastahanesinden rapor alıp 17 martta tekrar mahkeme olacağını belirtti. Bilen arkadaşlardan ricam sizce avukat tutmalımıyım olay daha da büyür mü?




 
Keşifle ilgili bir şey söylendi mi ? Adli tıpa sanırım yaranın Büyüklüğü açısından sevk edildi. Valla anlaşma ihtimali var mı bilmiyorum karşı tarafla görüşüldü mü ? Keşif yaparlarsa 300 500 filan o tutar birde bu suçun cezası ne kadar kanundan bakmak Lazım. Ben olsam şu aşamada ceza Davası için avukat tutmazdım. Ama hukuk mahkemesinde dava açarsa Zararın tazmini için o zaman mutlaka tut derim.


  • infernalcadre  (26.01.15 21:32:27) 
adam senden para koparmakta isteyebilir. bi görüş tellefonla falan belki bu linkler yardımcı olur.

www.hukuki.net

www.hukuki.net
  • komando kani var bende  (26.01.15 21:35:09) 
Keşif için gün belirlendi 1 hafta sonrasına. Tekirdağda oturuyorum istanbul'dan bir heyet geleceği söylendi keşif için. Hayır bir de anlamadığım ben ne alkollüyüm ne hızlı gidiyorum ne dikkatsiz kullanıyorum. Yaya önüme aninden fırlıyor fren yapıyorum duramıyorum ve ufak bir çarpışma oluyor. Bu durumda nasıl oluyor da suçlu ben oluyorum orasını anlayamadım bir türlü üstelik adam yola çıkarken bana bile bakmıyordu diğer yöne bakarak çıktı yola benim geldiğim yöne bakmış olsa zaten kaza gerçekleşmezdi ifadesinde kazayı görmedim diyor zaten


  • Bravefart  (26.01.15 21:46:17 ~ 21:53:56) 
Tanik var mi ve avukatinizin olmasini da tavsiye ederim


  • photo85  (27.01.15 07:16:23) 
eleman şerefsiz avantacının tekiymiş. mahkemeyle veya elden ne koporsam diye düşünüyor sizden.
bazıları başından geçen kazayı bile kazanca çevirmeye çalışıyor.

  • nuisance  (27.01.15 07:51:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.