[]

Anti Virüs

Arkadaşlar bir akrabamız benden anti-virüs kurmamı istedi ancak crackli antivirlerin çoğu kullanılan keyi bir süre sonra blackliste alıyor ve değiştirmeden de çalışmıyor. Akrabamız oldukça bilgisiz ve benim oraya devamlı gitme gibi bir ihtimalim yok. Avast dışında(o da çok kötü dendiği için) ya cracklisi düzgün çalışan ya da bedava olduğu halde ortalama başarımda çalışabilecek anti virüs önerilerinizi bekliyorum.

edit: Avira tam aradığım şey çok teşekkürler.


 
avira antivir hem ücretsiz hem başarılıdır. kaspersky öneririm ama onun key'i de lazım. bloklanabilir de.


  • cro magnon  (13.08.09 17:49:16) 
Avira var ücretsiz ev sürümüyle, ortalamanın da üzerindedir.


  • crown  (13.08.09 17:51:12) 
Avira nın paralı versiyonu olan Avira Premium Security Suite ı da ücretsiz kullanabilirsiniz. Kadir Has yada Ubisoft kampanyalarından yararlanabilirsiniz bunun için. Her 3 ayda bir yeni lisans dosyası istemeniz yeterli. Oh mis.

www.antivir.com.tr

veya

license.avira.com
  • iustitia omnibus  (13.08.09 18:42:50) 
madem bilgiside yok pek indirsin combofix'i haftada bir çalıştırsın baksın keyfine virüs varsa eğer canına okur zaten uğraştırmayınız update idi crağıydı vesairesiydi

(bkz: combofix)
  • ztpz  (13.08.09 18:56:43) 
"dışında" demişsiniz ben 2003'ten beri avast kullanıyorum.. gayet aktif bir bilgisayarım da var ama şu ana kadar spam mailler dahil her şeyi hiç sorunsuz halletti.. hiç bir trojan veya virus sorunu yaşamadım.. işlemciyle ram'le de gayet dostlar..


  • weierstrass  (13.08.09 19:17:48) 
ben de yılalrdım avast kullanıyorum, hiçbir problem yaşamadım. neden kötü demişler merak ediyorum...


  • stopnsilence  (13.08.09 20:21:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.