[]

Patron neden bu arabayi sordu sizce?

Bir ise girdim gibi nihayet. Cok zengin bir patronum var. Is basi yapmadan once bir hafta karsilikli deneyelim birbirimizi dedi. Birlikte uzun yolculuk yaptik. Ayni gun yarin basla dedi. Istedigim maasin iki katina yakini verdi.

Yolda benle baya dertlesti. Ben de hayatimdaki sikintilari anlattim falan. Cok ortak yonuz var dedi. Mesela araba hastaligimdan falan bahsettim. Cok hosuna gitti. O da tam bir araba manyagiymis zamaninda. Artik mercedesle sakin surus keyfi yasiyorum konforlu dedi.

Cok sevdigim ford focusumu evlenmek icin sattim dedim. Simdiki araba idareten ve hic mutlu degilim. Benim dunyam arabamin sofor koltigudur, belki de hayattaki tek hobim arabam. Sevmedigim arabanin icinde hic mutlu degilim dedim.

Neyse iki hafta gecti bu olaydan.

Is arkadaslarimi gecen eve birakayim dedim. Araban cok guzel neden sevmiyorsun dediler. Anlattim focus sinifina ve parasina gore (2009-2011 kasa) ayri ve ozel bir araba falan dedim. Eski aracimin fotolarini gosterdim.

Uzerinden iki gun gecti, patron sehir disindan geldi. Bir iste bir ozveride bulundim, cok tesekkur etti. Birkac saat Sonra aksam beni aradi geceye yakin bir vakitte. Bu focuslardan cok bahsettin. Bunlarin iyi olan, senin begendigin kasasi ve donanim paketi hangisi dedi. Sunlar sunlar dedim. Bana en iyisi diyebileceklerinden birkac ikinci el ilani gonder bakalim dedi.
Yani ben alsam su rengi, su donanimi, su modeli alirdim diyebilecegin ilanlari istiyorum dedi.


Simdi bu adamin cevresinde araba alacak biri yok. Zaten tonla mercedes var altlarinda. Cevresinden biri araba istese focus bakmazlar. Kendine istese, bana lazim derdi. Araba alacagi surucu yasinda bir ogu vs de yok. E kime alacak o zaman? Birkac arkadasim sana bakiyor bence diyince heveslenmedim degil acikcasi :)

 
Bu arada is arkadaslarimdan bir abla patronun cocukluk arkadasi. Baksana abla su guzelligi satmak zorunda kaldim dedim falan. Patron sehir disindan gelincende bir tek o ablayla gorustu. Sonra da beni aradi falan iste. Acaba o ablaya cok mu acikli konustum da o da bahsetti espirisine. Sonra espiri gercege mi donustu falan :)


  • deveyi diken adamin ta kendisi  (26.01.15 00:12:56) 
valla hocam açıkçası bu işlerde deveyi diken yani.


  • mrvengeance  (26.01.15 00:13:29) 
Anlattığına göre senden başkasına bakıyor ihtimali yok.
Şirkete alır sana tahsis eder.

Ama iki kat maaş, araba filan... Attığın imzalara dikkat et
  • teritori  (26.01.15 00:14:18) 
işkillendim, dikkat et kendine :) neden iki kat maaş verir ki bir insan komik bir şey mi istedin? nasıl bir işe yarıyorsun hemen araba hediye ediyor.

türk dizisi olsa adam hiç görmediğin baban falan çıkardı.
  • hkaan  (26.01.15 00:19:02) 
başına talh kuşu konmuş sanki :) bu duyuruyu silme de merak ettim ne olacağını sonra yazarsın alıp almadığını.


  • sta  (26.01.15 00:20:29) 
Hicbir imzam yok. Burs aldigim icin sigorta dahi istemedim. Sirketle resmi hicbir bagim yok :)

Insallah dedigin gibidir @teritori

Adam cok eski gecmisini bildigimiz bir tanidigimiz zaten. Sadece beni yakindan tanidikca cok sevdi. Etrafi aptal adamlarla doli ve cok yalniz. Zor gunlerden gecmis gelmis. Bana destek olmak icin iki kat maas verdi.
  • deveyi diken adamin ta kendisi  (26.01.15 00:20:52) 
Abi adam kesin sen kucukken bir yakininin olumune falan sebebiyet verdi, simdi boyle ustu -cok da kapali olmayan- kapali iyilikler yaparak vicdanini rahatlatmak istiyor. :(

Ok, son yazdigini okuyunca, belki boyle olmadigina karar verdim.
  • common of demons  (26.01.15 00:21:57 ~ 00:23:10) 
Adam kendine yakin hissetti aslinda beni. Ayni yollardan geciyoruz. Ne guzel eneejini kaynetme cok pozitifsin bu kadar zamana kadar falan dedi. Bir de ben sirket icin kendi cebimden birkac fedakarlik falan yaptim. Cok hosuna gitmis aradi cok tesekkur falan etti. Birkac saat sonra da bu muhabbet oldu iste.


  • deveyi diken adamin ta kendisi  (26.01.15 00:25:04) 
o zaman yüzünü kara çıkarma hediye ederse :) ne güzel işte işini iyi yapan adam ve hakkını veren patron. komplo teorimi geri alıyorum.


  • hkaan  (26.01.15 00:26:39) 
fav'a ekledim sonucu bekliyorum silme sakın :)

ama beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var tabi.
  • nodrap  (26.01.15 01:36:55) 
"the gay boss" filmini izledin mi?


  • il padrino  (26.01.15 03:55:34) 
şey olmasın? şey?

edit: @il pad önce davrandı. asdasdad şu saatteki olaya bak ya
  • icim urperiyor  (26.01.15 03:56:02 ~ 03:56:59) 
Tipki filmlerdeki gibi olacak gibi gozukuyor ne diyelim.


  • delifaruk  (26.01.15 07:51:54) 
1. araci sirkete alip sana tahsis edebilir (sirkete neden 2.el arac alsin?)
2. araci sana alip jest yapabilir, pek cok sirket artik sadik ve guvenilir, yillarca calisabilecegi insanlarin sirketin uzun vadede avantajina oldugunu farketti, bunu seni daha bastan baglamak icin yapabilir. (bu en iyimser ve en olasi dusuncem)
3. ford u kendine alip sana her gun nispet yapabilir (eheh)
4. sen arabayi o kadar ovmussundur ki "ulan mercedes nedir yahu genclige doneyim" diye dusunmus ve hakkaten kendine almak ve mercedes i sana hediye etmek istemis olabilir (oha)
5. simdi aklima geldi, 2. maddedeki gibi arabayi sana alir ama her ay maasinin %10 unu- %20 sini keserek borcunu odemeni de isteyebilir, bu da olasi.
  • kartonpiyer  (26.01.15 11:13:29) 
sana bohmiyir diyeyim tam olsun.
ek: sana işleniyor, halleniyor da olabilir. başbaşa seyehatler, dertleşmeler felan hı? ;)
favladım bekliyorum bakalım tutacak mı?
  • fempusay  (26.01.15 11:35:40 ~ 11:39:18) 
daha okurken aklımdan geçen ilk şey adamın gay olup sana hallenmesi. arabayı alınca artık gönül borcunu nasıl ödersin bilemem ehueheh :)
cidden bu işler tehlikeli öyle pahalı hediyeler falan kim kime alıyor allasen..

  • sehpa fx350  (26.01.15 11:44:13) 
ya bu adam sana yürüyor bak çok açık söylüyorum.


  • teritori  (26.01.15 12:33:27) 
* yere 100 lira falan düşerse eğilme yada ayağınla duvar kenarına çek, duvara yaslanarak eğilip al.


  • mrvengeance  (26.01.15 22:07:31) 
netice?


  • kartonpiyer  (27.01.15 08:13:40) 
ee neymiş gece gece merak ettim yine :)


  • sta  (08.02.15 01:30:41) 
Bu duyuruyu ben hatırlıyorum eskiden, mevzu bahis araba yine focus'tu. Halla halla, zamanda yolculuk falan mı yaptım acep?


  • antihero  (22.03.20 12:26:56) 
Olay nereye bağlandı acaba bende merak ettim.


  • mayday  (22.03.20 13:47:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.