[]

küflü çıkan krem peynirle ilgili şikayet

Bir ay evel migrostan trakya ciftligi diye bir markanin cam bardaktaki krem peynirlerinden olusan 3lu paketinden aldim. Rokforlu ve cedarliyi tukettik sonuncu olan duz krem peynire geldik. Actik baktik ustunde bezelye kadar bir küf var. Son kullanma tarihini gecirmemisiz ki daha 8 ay var. 2015in 9.ayinda bir tarih var kapakta skt diye. Saklama kosullarina da uyduk (4-20 °C arası diyor, biz buzdolabinda sakladik) kapagi acip hava almasina da sebep olmus degiliz zira plastik ambalaji acip metal kapagi kaldirinca karsilastigimiz manzara bu. Ihmal yok benim acimdan, bicak da surmedik. Neyse aradik bu firmanin telefonunu bir kadin acti. Firmanin/tesisin adini soylemek yok. Alo dedi dogrudan. Dedim gc gida mi orasi, evet dedi. Bir urununuzle ilgili sikayetim var, musteri hizmetlerine bunu iletecegim. Dedi ki oyle bir birimimiz yok, sikayet neydi dedi. Boyle boyle dedim. Ben size gida muhendisimiz fatih beyin numarasini vereyim ona iletin dedi. Dedim iyi madem baglayin. Dedi, yok baglamayacagim, ben size fatih beyin cep numarasini vereyim siz arayin konusun. Olur mu oyle sey hic falan dedim. Iyi oyleyse ben ileteyim sikayetinizi o sizi arasin dedi. Sikayetimi not etti iletecegini soyledi. Ancak arayan yok bir daha aradim nooldu diye sormaya. Ilettim ama aramadilar mi sizi dedi, bir daha soyleyeyim dedi. Sevinirim dedim kapadim. Hala arayan yok. Bu konusmalar cuma gunu sabah ve aksam saatlerinde oldu. Simdi ben ne yapayim. Ne oneriyorsunuz. Kufu siyir, peyniri ye demeyin kalbinizi kirarim. Hakkimi arayasim var, isik tutun yoluma bi akil verin.




 
Ya bu krem peynirler en iyi markadan en kötüsüne kadar yenmesi kimse tarafından tavsiye edilmeyen peynirler.. Kalmış veya geri dönmüş peynirlerden üretildiği söylenir hep..

Genel olarak krem peynir tüketmeyin.

Şikayet olarak da Migros'a bildirin, bu şirketin ürünlerini almayın vb gibi bir şikayet.. En azından sizin bu işle uğraştığınızı bilsinler.

Sosyal medyanın gücünden hiç bahsetmemişsiniz yalnız telefon konuşmasında..
  • hayal bilgisi  (25.01.15 23:56:28) 
Pazartesi bir arama yapip ondan da haberdar edicem firmayi fotograflarimla birlikte. Ama markanin itibarini zedeleyici bi hareket olur onlar da boyle ugrasirlar mi acaba benle


  • zinomseker  (25.01.15 23:58:48) 
migros'un websitesinde dilek ve öneriler benzeri başlıklı bir kısım var, basınca forma yönlendiriyor. formda ürünü satın aldığınız şubeyi, konu kısmında bilgilendirmeyi ve ürünü seçip bu durumu yazarsanız migros'tan size dönüş olur. ürünün ait olduğu firmayla da direkt onlar muhatap olur.

siz ürünü migros vasıtasıyla satın aldığınız için zaten direkt ürünün firmasıyla görüşmeyip migros'la görüşmeniz lazım. sizin alışverişiniz migros ile gerçekleştiği için migros'u muhatap almanız lazım.
  • m e l t e m  (26.01.15 00:01:51 ~ 00:09:14) 
ya götür migrosa kuflu bu de aynı urunun yenisini al.
boza aldım ben ekşimişti fişime bile bakmadan yenisini aldım.

  • jamswety  (26.01.15 00:08:21) 
Siz migros üzerinden şikayetinizi iletin ürünü de şubeye götürün zaten öyle fazla şey yapmıyorlar değiştirirler ama illaki firmaya yürümek istiyorsan migrosla iletişime geçtiğinde ürünün incelenmesini falan istiyorum de.

Firma profesyonel bir yönetim anlayışı gütmüyor belli ki tüketici hattı gibi bir şey oluşturmamışlar.
  • atom karincanin torunu  (26.01.15 00:23:33) 
Amacının ne olduğuna bağlı.

kendi zararını karşılamak yani krem peynirin yenisi almak ise aldığın yere götür, iade et veya değiştir.

O firmanın öyle hatalar yapmamasını istiyorum, düzgün üretim yapsınlar diyorsan ara ve tavsiyelerini ilet.

"Nasıl böyle yaparlar, BANA ne hakla küflü ürün satarlar, hesap soracağım" diyorsan, ısrarla ara, telefonda söylen ve ürün fotografını çekip bir yere koy, x rezaleti diye başlık falan aç.

Atladığım ihtimal var mı? Küflenmiş krem peynirle ilgili başka bir insan ne ister bilemiyorum, vakumlu kağağı taşınırken vs açılmıştır muhtemelen veya kargo esnasında özenmemiştir dağıtıcı, o parti tümden bozulmuştur.

Bir de firma şunu yaparsa tatmin olacağım dediğin bir şey var mı? tam ne beklentin?
  • rygard  (26.01.15 01:54:06 ~ 01:59:10) 
Tam beklentim o parti numarasındaki karşılığın ve elimdeki bozuk ürünün incelenip bozulma sebebinin söylenmesi. Kendi ihmalim yok, eminim, özür dileseler ve böyle şikayetleri dikkate alacakları bir birim kursalar falan fena olmaz. Para iadesinde degilim. Ama yapmalari lazim o da ayri.


  • zinomseker  (26.01.15 14:20:44) 
migrosa bunu kesinlikle ilet değişim veya iade yapılır çünkü 2 gün önce haberlerde gördüm son kullanma tarihi ile oynayip tekrar piyasaya sürüyorlardı


  • Kozmik_Rakun  (26.01.15 14:32:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.