[]

Tek ders sınavı ve hocaya yalvarmak.

herkese selam,

yaklaşık 3 dönemdir tek ders sınavına girdiğim diferansiyel denklemler sınavı var. dersi anlamıyorum, çabalıyorum ama bu saatten sonra o ders kafama girmiyor. önceki matematik konularından da eksiklerim olduğu için olmuyor, temel sağlam olmayınca anlayamıyorum. ikidir sınav sonunda hocaya gidip yalvardım, hocam çalışıyorum dedim (hem derse hem de iş olarak) işte değişik fırsatlar var onları kaçırıyorum dedim ama yok. hoca dinlemedi.

2-3 gün sonra yeniden giricem bu sınava ve çok değişik bir sonuç olacağını sanmıyorum, hoca ile önceden mi konuşmak lazım ne yapmam lazım bir akıl verin lütfen.

 
Tek ders sınavında hocanın okuldaki kapısında yatmıştım. Ben o orospu çocuğuna yalvardıysam herkese yalvarılır. Bak sinirlendim yine.


  • teritori  (25.01.15 23:14:24) 
Kızsan şansın var ama büyük ihtimal ya erkeksin ya da çirkin bir kız.


  • [silinmiş]  (25.01.15 23:16:16) 
@teritori e geçebildin mi sonra?

@douchebag erkeğim ama hoca çok idealist.
  • notinhere  (25.01.15 23:17:22) 
3 dönemdir tek ders sınavına giriyorsun hoca belli ki konuşmayla geçiren biri değil. önceden bu dersi kaç kez aldın bilmiyorum ama en az 2-3 kez de önceden almışsındır. madem sorun temelden geliyor bunca geçen sürede o eksiği kapatır sonra diferansiyel denklerimlerini hallederdim. ama sen bunları yapmamışsın isteyenin bir vermeyenin iki yüzü kara diyip sınav öncesi sonrası git yanına. en azından sınavdan önce neler cıkar diye sor belki nokta atışı konu söyler.


  • kuzey li  (25.01.15 23:26:53) 
Salt yalvarmakla geçemedim. Araya dekanı soktum, bana notu yazarken yanındaydım demediğini bırakmadı amın feryadı. Yok adam olmazmışım, yok gençlik şöyleymiş filan.

Ama Allah büyük. Seneler sonra bana işi düştü ve kopekler gibi yalvarttım ibneyi halen de hırsımı alamadım. Mat1'den 5 sene bıraktı beni. Tek derste tükenmezle yazmıştım.
  • teritori  (25.01.15 23:26:54 ~ 26.01.15 10:05:24) 
3 dönemdir tek ders sınavına girip geçemiyor musun? çıkıntılık yapmak istemem ama bu durumda sıkıntı sende. hocayla konuşmamazlık etme. sınavdan sonra gitmek olmaz, önce konuş. nasıl çalışayım, geçemiyorum diye yol yapman gerekirdi bu zamana kadar. 2-3 gün öncesine bırakılacak iş değil. hangi şehir, üniversite? keşke birilerinden yardım isteseydin, geçecek kadar çalışmanda yardımcı olurlardı. belki hala da yardımcı olacak çıkar.

mutlaka konuş, yalvar ama sınavdan önce. yardımcı olma olasılığı artar. acındıracak şeyler söyle. baktın değişiklik yok, son şans olarak da yönlendirseniz, ne yapacağımı bilmiyorum çalışıyorum yeterli gelmiyor belli ki yanlış çalışıyorum diyip belki sınavla ilgili ipucu koparırsın en kötü.
  • patiska  (25.01.15 23:31:55) 
Kardo onun ben idealistliğini sikeyim çok afedersin de.

Tek ders sınavında öğrenci mi bırakılır amk. Orospu çocuğuna bak.
  • amarikanya fitbolcusu  (26.01.15 02:10:53) 
öyle idealizme ben de sokarım. ortalaması 1.99'da kalıp kredi kesintisine uğrayan arkadaşıma FF'i FD yapmayan hocalar vardı. çocuğun okulu uzuyor şimdi.

yapman gereken şey araya tanıdık sokmak. ama samimi biri olacak. mnakodumun yerine işler böyle yürüyor. veya oturup beynin menemen kıvamına gelene kadar çalışcan.
  • icim urperiyor  (26.01.15 04:01:02) 
26 vize 99 finalle 5. ya da 6. alışımda geçtim bu dersi. Aynı şekilde 98 vize 55 final notuyla kaldığım dersin hocasına da yalvarmadım. (ortalama ve final notun 60 ve üzeri olmak zorundaydı benim sistemde)

İte köpeğe boyun eğeceğine otur bir bilenle çalış, güncel ders notlarını toparla, geçmiş sınav sorularını toparla, 5 soru varsa en az 3 tanesinin tipi aynıdır, 3 soru cepte, azıcık da özveride bulun dizi, film izleme otur ders çalış.
  • kimlanbu  (26.01.15 10:50:30 ~ 10:51:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.