[]

Trollerin düşünce biçimi

18 yaşındaki gençlerin sokakta el ele gezmesi başlığına rastladım az önce(nasılbirdemokblabla). Bunu yazanlar cidden düşüncelerini yazıya mı döküyor, yoksa geyik olsun diye mi hepsi? Eğleniyorlar mı yazarken?




 
eğleniyorlar.


  • blackdog  (13.08.09 15:33:01) 
bu adam gerçek olmasa bir yerden mutlaka açık verirdi. bence ciddi bu adam. ciddi dediğim ciddi ciddi psikolojik desteğe ihtiyacı var anlamında.


  • cro magnon  (13.08.09 15:38:59) 
sözlükle, okuyucularla, yazarlarla oynuyorlar sadece..

@cro magnon: onun nedeni şu bence, mesela ben siyah diyorsam sen beyaz diyorsan. benim seni siyah yapmam için siyahı bildiğim kadar beyazı da bilmem lazım. beyazı ne kadar çok bilirsem seni siyah yapma imkanım artar. ha neden troll'lük yapıyor buna cevabım yok:) bence troll..
  • dambil  (13.08.09 15:48:22) 
nasılbirdemokrasiistiyoruz nickli yazardan bahsediyorsan, bence kendi düşüncelerini sözlüğe döküyor. çünkü böyle uzun süre rol yapabilecek biri gerçekten psikolojik desteğe muhtaçtır. yazarken değil de verilen tepkilerden dolayı eğleniyordur. ha bütün bunlar troll olduğu gerçeğini değiştirir mi? hayır tabiki.


  • krizalider  (13.08.09 15:59:08) 
yok be kardeşim ne kendi düşüncesi.

gerçekten bir şeyleri savunan yazarların entryleriyle bahsettiğin yazarın entrylerini karşılaştır. farkı anlarsın zaten.
  • rectoa  (13.08.09 16:04:45) 
nasılbir.. sourberry'deki programı var. orada programında genel olarak çaldığı şarkılardan vs bahsetmiş, sadece onu okumanız troll olduğunu anlamanız için yeterli. yalnız bu kadar uzun süre bu gereksiz şeyi devam ettirdiği için psikolojik yarıma ihtiyaç duyabileceğine ben de inanıyorum.


  • surtunme kuvveti  (13.08.09 16:08:22) 
burada çok yadırganacak bir durum yok. şurada bir kafede sevgilisiyle sarmaş dolaş otururken gelip mekancı tarafından uyarılmadı. yahu bu ülkede eşine sarılan adamı dövüyorlar, burayı isviçre ile filan karıştırıyorsunuz galiba.

bu adam ciddi olabilir, ki neden olmasın. toplumun hatırlı bir yüzdesi böyle zaten. şuraya yazar alımı gerçekleştiği zaman sadece üniversite okumuş iyi aile çocukları yazar olmadı. dincisi de geldi, tarikatçisi de, gelenekçisi de, ırkçısı da, ipnesi de, orospu çocuğu da. ha benim ilgincime giden adamın yazdıklarının sorgulanması, doğruluğunun yanlışlığının veya maksadının didiklenmesi.

veya fake olsun abi, sokakta çok nasıldemokrasiistiyoruz var, neyin şaşkınlığındasın?
  • galahad  (13.08.09 16:11:21 ~ 16:11:58) 
troll mudur bilemem ama bu ulkenin buyuk bir cogunlugunun bu kafa yapisinda insanlardan olustugunu pek cogumuz biliyoruz. Bu yuzden gercek olsa da sasirmam, "Bir tane de sozluge dusmus, acikca dusuncelerini yaziyor" derim.


  • msb  (13.08.09 17:17:03) 
fakat dilini, anlatım tarzını da hesaba katmalısınız. bu düşünce yapısı çoğunluk olabilir tabii anadolu'da özellkle ama düşüncelerini bu şekilde yazıya dökebilecek pek kimse yoktur hem buram buram ironi kokuyor yahu, afedersiniz ama bunu farkedemeyende bir kıtlık vardır.


  • kayip ruh  (13.08.09 17:59:17) 
nasıl yargı üyelerini takip etmesi için bazı adamların eline teleobjektif veriliyorsa.aynı adamların eline sozluk hesabı veriyorlar.tek amaçları gençliği kendi cemaatlerinin içine çekmek.boşa dememişler demokrasi berbat birşeydir fakat var olanlar içinde en iyisidir diye.


  • paulista  (13.08.09 17:59:59) 
oha lan. bu adamın troll olmadığını düşünecek insanlar var demek burada. sırf sizin gibiler yüzünden troll tayfası hala ekmek yiyor sözlükten. yuh.


  • arnold schwarzeneger  (13.08.09 18:05:48) 
bu adam çoğunuz gibi "modern, iyi aile çocuklarının" gazını alıyor, "ben çağdaş ve ilericiyim" deme isteğine fırsat sunuyor. nasılbir veya zenci sözlüğün id'leri. o hastalıklı bulduğunuz düşünceler sözlükçülerde de olmasa bu kadar etki yaratmazdı.ve gene o düşünceler o kadar anormal düşünceler değil. türk insanının "modernleşme" hevesinde ötekileştirmeye çalışarak mastürbasyon yaptığı düşünceler. misal açık saçık giyinen kadının oluşturduğu "orospu" imgesi her modern türk erkeği-kadınında vardır. sadece bunu kabul etmek istemezler.. ben sözlükteki trolleri burdan kutluyorum.. nasılbir, zenci, airlangga, meczupça, morphling hepsi süper başlıklar açıyorlar.


  • partizan  (13.08.09 22:30:30) 
@partizan: afedersiniz açık saçık giyinene(bu benim tanımlamam değil) orospu yaftası yapıştıran geri kafalıdır, yobazdır, sapıktır, herkesi kendi gibi görüyordur. açık saçık giyinen birini orospu olarak gören bir erkek modern falan değildir. malağın önde gidenidir. saydığın yazarların açtıkları başlıklar da gerçekten süper. her birinden zeka fışkırıyor. hepsini tek tek kutluyorum buradan :)


  • krizalider  (13.08.09 23:07:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.