[]

Sokaktaki uğursuz tipler - sizi de rahatsiz ediyor mu?

Yaşadığım yerde mutlu olmak için orayı sevme zorunluluğu hissederim, istanbul'u da çok seviyorum. ama rahatsız ediyor bazen.

o kadar çok uğursuz, pislik tip var ki...önce bu tipleri açayım.

trafikte kavga çıkarmak isteyen serseri köpekler.
kendi halinizde yolda yürürken sataşanlar (itme, omuz atma)
diklenen, kavga çıkarmak isteyen bilimum pislik

nedir bunların bu hayvanlıklarının sebebi? nasıl olur da bir başkasının en temel haklarına bu şekilde tecavüz edebilirler? kimsenin tavuğuna kış demem. haksızsam özür dilerim, haklıysam yine bir pardon der geçerim. ama nedir abi bu sokaktaki insanların derdi_

uzun süre yurt dışında kaldım ve şu şehirde bir haftada rutin yaşadığım durumları 10 seneye yakın sürede bir kez bile yaşamadım.

siz ne yapıyorsunuz bu tür durumlarda? yolda kendi halimde yürüyorum pislik itip geçiyor resmen. biri gelmis araba ile sikistiriyor, oteki teror estiriyor..

 
yeni zelanda ya da kanada ya tasın


  • atomunicindekiduraganelektrondalgalari  (25.01.15 20:15:00) 
Ben yumruklarimi konusturuyorum


  • Solem2  (25.01.15 20:16:57) 
Erkekseniz eğer saçlar uzun mu? uzun saçlar ibnetor magnetidir zira.


  • anonymice  (25.01.15 20:20:53) 
hep ortadoğu insanını olmamıza yorarlar bunu fakat gözlemlediğim kadarıyla diğer ortadoğu ülkeleri bu kadar değil.

arada kalmışlık. ödünleme, yön değiştirme, kimlik, kendini ispatlama dürtüsü... hep bunlar sebep oluyor.
  • ya ben lan neyse  (25.01.15 20:34:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.