[]

Digiturk bağlatıyorum, son bir sözü olan var mı?

Giriş + 1 keyif paketi + yan oda ve iki keyif paketi 1 yıl taahhütlü 38 lira..

Bir de:

Superonline 25 mb / 50 gb akk + 3 keyif paketi + 1 yan oda üyeliği 87 lira.. 50 lira veriyorum zaten aynı internet paketine şu an..

Uydu istemiyorum çünkü belgesel kanallarını ve yabancı futbol liglerini izlemek istiyorum.. Dsmart'ta da belgesel olayı pek iyi değil dediler..

Çok geliyor bana ücreti ama başka bir alternatif yok gibi? Varsa söyleyin olum bak, yazık bana da..

 
uydunet var mı hocam binanızda.


  • tolgan  (25.01.15 18:57:02) 
teledunya'ya baktin mi. yabanci ligleri bilmem ama belgesel kanallarinin hepsi var sanirim. internet paketleri de daha iyi.


  • crucio  (25.01.15 18:57:16) 
Yabancı futbol liglerini bu paketle izleyebildiğine emin misin? Emin olsan bile bağlatma gerçi. Digiturk pişmanlıktır. Girme onların ağına. Otur internetten izle işte sopcast var babalar gibi.


  • ufukcel  (25.01.15 19:04:35) 
baglatma, cok pısman olacaksın :)


  • mevrin  (25.01.15 19:05:42) 
Uydunet var da belgesel işi önemli.. Sopcast donup kalıyor ya, tadı olmuyor.. Televizyonu söküp atayım da annecegiz istiyor.. Belgesel izlemek de zevkli oluyor lan öyle demeyin, zihni yeniliyor..


  • sustum  (25.01.15 19:08:54) 
hatta neden baglatma dedıgımı de kısa bır sekılde yazayım;

1- bunu alacagın yer taseron bır sırket oldugundan sana sundugu paketlerın neredeyse hıcbırını dıgıturk kabul etmeyecek.

2- kaldı kı kabul ettı dıyelım, 3 ay sonra senden bu hedıyelerın parasını ısteyecek. ılk 3 ay bedavaydı ve sozlesmenız oldugu ıcın de ıptal edersek su kadar para odemenız lazım dıyecekler. haklılıgınız hıcbır sekılde kanıtlayamazsınız.

3- herhangi bir arıza sebebıyle servıs cagırdıgında 40 mı 50 lıra mı ne para odeyeceksın. kurulum ıcın para ıstemıyoruz deseler de gelen ekıp para talep edecek. recıever arızasında bunun parasını talep edecekler.

4- paketler/hedıyeler vs sureklı tacız edıleceksın.

vs vs

soz verırler, sozlerını tutmazlar... sıkayet edersın, senı haksız cıkartmak ıcın ugrasırlar. ugrasılacak dert degıl.

sadece belgesel pakedıyse senı cezbeden dıgıturk'u olan bır arkasından dilediginyerde sifresini al webden dıledıgın zaman ızlersın. arkadasın da dedıgı gıbı dıgıturk pısmanlıktır.
  • mevrin  (25.01.15 19:12:02) 
ben digiturk+superonline sınırsız internete 70 veriyorum, seninkiyle farkı ne ki fiyat o kadar yükselmiş.


  • rahvanatlargibi  (25.01.15 19:18:10) 
@mevrin eyvallah hocam.. Bir an dediklerinin %50'sinin gerçekleştiğini düşünüp vazcaydım.. Gelemem ben öyle sıkıntıya yahu :))


  • sustum  (25.01.15 19:19:26) 
@rahvanatlargibi ek paketlerdendir belki.. Bir de yan oda var tabi..


  • sustum  (25.01.15 19:21:28) 
yan oda bende de vardı, ek paketler de var. giriş+belgesel+sporsever+ 1 yıl hd yayın. benim taahhüt 2 sene belki ondandır.


  • rahvanatlargibi  (25.01.15 19:26:25) 
ya hu beni telefonla taciz edip film pakedi sattıklar, ısrarla da dedim ki iptal ettirdiğim zaman ek bir ücret ödeyecek miyim? yok dediler. 4 kere sordum... iptal ettirdim 4 ay sonra 80 lira para çıkarttılar :) btk'ya da şikayet ettim sonuç değişmedi.

eğer digitürk'ü olan bir arkadaşından dilediğinyerde şifresi bulamazsan bana ulaş ben verririm sana. ben de senin gibi belgesel kanalları için almıştım :)
  • mevrin  (25.01.15 19:28:29) 
digiturk IQ (internet) bağlatmayı unutma,
annem bütün gün oradan dizilerini izliyor,

  • michael_knight  (25.01.15 19:53:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.