[]

Havuz icin mp3/kulaklik

Fitik tedavi amacli yuzmeye baslamak istiyorum ama daha onceki deneyimlerimden gordugum kadariyla bir sure sonra sıkılıyorum yuzerken, ne zaman ciksam diye dusunmeye basliyorum. O yuzden muzik dinlesem kafam dagilir diye dusundum, yuzerken kullanabilecegim bir mp3 oneriniz var mi? Sony nin varmis ama bazilari begenmis, bazilari su geciriyor demis. Butce, ogrenci butcesi, 150 lira maksimum. Cok profesyonel bir seye ihtiyacim yok zaten. Onerilerinizi beklerim.




 
Ben de aramistim böyle bir sey. Sony'nin var böyle modelleri :
www.sony.co.uk
Ama havuzda kullananlar kesinlikle memnun degil. Su geçirdiginden degil, bir sey duyulmuyor. Yagmurlu havada disarida kullanima daha uygun. Yani yok böyle bir sey.
  • pinocchio  (25.01.15 12:12:12) 
Geçmiş olsun. Kulaklık olmayan zamanlar için bir alternatif nefes saymak olabilir, kulaç ritmleri iyi bir müzik oluyor uzun mesafe yüzerken.


  • sage  (25.01.15 12:26:03) 
Cok profesyonel birsey istemiyorsaniz bence sony veya speedo tarzi markalara bakmayin.

Surada secenekler bol. Ben bu seceneklerden iki tanesini denedim;
www.aliexpress.com

Once 2 ay kadar sunu kullandim. Sesi tatminkardi. Radyosu filan da vardi. Fakat 2 ay sonra bozuldu.
tr.aliexpress.com

Sonra su alttaki linktekinden aldim. Bunu ise 1 seneye yakin kullandim. 1 sene sonunda bozuldu haliyle. Zaten bu tur su alti calisan elektronik aletlerin cabuk bozulmasi normal, Sony alsan da bir sure sonra kesinlikle bozulacaktir. Onun icin iyi birseye hic gerek yok. Bu alttakinin sesi de gayet iyiydi. Cogu zaman son ses acmiyordum bile. Ayni zamanda kafadan gecirmeli oldugu icin cok ergonomik ve kullanisliydi. Sarji 1 saatlik yuzme seansini goturuyordu.
tr.aliexpress.com
  • morinyo  (25.01.15 13:12:24) 
tchibo'da su geçirmeyen mp3 player vardı yanılmıyorsam.


  • cy7  (26.01.15 02:41:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.