[]

Kız Arkadaşımla Evlenmeye Korkuyorum

Çok sevdiğim ve normal koşullar altında evlenmek isteyeceğim bir kız arkadaşım var ancak son aylarda yaşadığımız olaylar yüzünden kafamda büyük soru işaretleri oluştu. Çok iyi anlaşıyoruz. Onun benim için uygun kişi olduğuna emin gibiyim ama son aylarda evlendikten sonra beni aldatabileceğini düşünmeye başladım.

Aldatılma korkum da şöyle başladı. Son 4-5 senedir top sakalla gezen bir insanım. Geçen aylarda başka bir şirketle önemli bir toplantımız vardı ve sakallarımı komple kesip takım elbiseyle vs. toplantıya katılırsam daha ciddi ve daha disiplinli gözükeceğimi düşündüm. Gittim kestim sakalları ama o kadar garip geliyor ki hiç alışmamışım, aynada sanki yabancı biri var. Kız arkadaşım da beni hiç sakalsız görmediğinden ona da çok garip geldi bu durum. Daha sonra bu durumu fanteziye dönüştürdü. Şehirdışından gelen kargosu var kızın ptt'de bekleyen. Gidip bana aldırttı. Eve gelince kargocu takidi yapmamı istedi. Kapıyı açınca "sevgilim evde yok içeri girmek ister misin" falan diye sordu. Sonra olanlar malum... Genelde aramızda bu tarz konularda çekince yoktur. Ben de genelde ilişkiye girmeden önce liseden kalma ekose etek ve vücudunu saran dar lise gömleğini giymesini istiyorum kız arkadaşımdan. Ama kız arkaşımın fantezi dünyası birden genişlemeye başladı bu olaydan sonra.

Bir gün benden beraber otobüse binmemizi, daha sonra onu hiç tanımıyormuş gibi davranarak kendisini taciz etmemi istedi. Neyse kabul ettim ben de en sonunda, güzergahı belirledik. Ondan 2 durak ilerde bekliyorum ben otobüsü, telefonla iletişim halindeyiz. Geldi otobüs bindim. Çorap giymeden kalçasının hemen altında biten daracık mini etekle binmiş otobüse, cam kenarında bekliyor. Herkesin gözü kızın üzerinde abaza gibi bakıyor hayvanlar sağda solda. Yaklaştım kız arkadaşıma ama tepki almaktan korkuyorum, millet "napıyorsun lan sen bayana" diyip girişecek bana diye bir korku geldi, yanaşamadım. Neyse sonra o geldi yavaş yavaş eliyle 1-2 temas etti önce bana. Bende hareketlenme başlayınca sertçe kavradı. Neyse ben de gözümü karartıp arkadan temasa başladım. Cama dayandı kız arkadaşım gözlerini kapattı. Ben de kendimden geçmişim artık kimse izliyor mu izlemiyor mu umrumda değil. 5-10 dakika sonra tuttum kızı elinden indirdim otobüsden. Hemen taksiye atlayıp eve gittik. Kendimizi yatakta bulduk. Hayatımda en çok zevk aldığım sekslerden birini yaşadım. Kulağına "küçük orospum" diye fısıldadım. Bu daha da tahrik etti onu. Seksten sonra bana kendisini teşhir etmekten ne kadar zevk aldığını anlattı. Bazen kendisini birkaç erkek tarafından ellenirken hayal ettiğinden, üzerindeki giysilerin parçalanarak gangbang'e uğradığından vs fantezilerinden bahsetti.

Ben cidden çok seviyorum bu kızı ama bu olaylardan sonra kendime itiraf etmekte zorlansam da kız arkadaşımın orospu ruhlu olduğunu farkettim. Tamam ben de yeri geldiğinde birden fazla kızla aynı anda ilişkiye girmeyi hayal etmişimdir ama burdaki özne benim masum kız arkadaşım olunca bu durum beni korkutuyor. Çocuklarımın annesinin böyle bir kişi olmasını istemiyorum sanırım... Evlendikten sonra doyuma ulaşamayacak, gözü dışarda olacak diye çekiniyorum. Bu durumu onla konuşsam hem onu çok üzmüş olacağım, hem de bir şekilde beni asla aldatmayacağından, bunların anlık fanteziler olduğundan bahsedecek ama benim aklımdaki soru işaretleri yok olmayacak. Bu kadar çok severken ayrılmayı da berecemiyorum ama böyle biriyle evlenmek çok korkutuyor beni. Ne olur bi akıl verin bana ne yapmalıyım?

 
oysa senin masum kız arkadaşının içini ferahlatması gerekiyordu :/

ayrıl sen ayrıl. o da fantezilerini kendisine uygun biriyle gerçekleştirsin. yaptığı her harekette orospu damgası yapıştırmayacak biriyle.
  • seksen9  (25.01.15 10:26:19) 
Mükemmele yakın bir sevgilin var, saçmalıyorsun. Sana açılmış tamamen, bütün fantezilerini anlatıyor, senden orospu ruhlu damgasını yemeyeceğine emin ve güveniyor.

Yazık kıza, senin gibi bir hanzoyla evlenecek.
  • [silinmiş]  (25.01.15 10:30:26) 
Kiz arkadasin sana güvenmiş anlatmis, çoğu kadin anlatmiyor ama kafasından neler neler geçiyor. Kiz senden daha dürüst dikmiş hata mi etmiş.


  • jaygatsby  (25.01.15 10:34:08) 
*dürüst cikmis


  • jaygatsby  (25.01.15 10:34:45) 
sana gayet durrust davranip, fantazi dunyasini acmis. boyle yapmasa ve sadece senin istek arzularina gore hareket eip kendi isteklerini bastirsa, yatakta odun gibi yatan turk kizi diyorsunuz, acik ve durust davraninca cocuklarimin anasi orospu ruhlu diye sikayet ediyorsunuz.

sana bu kadar acik davranan bi insanin seni aldatma ihtimali inan icine atan bi kadindan cok cok cok daha az. cok renkli ve keyifli bi evliliginiz olacak bence, cok sanslisin. nerden biliyosun dersen kendimden biliyorum.
  • nicki martin  (25.01.15 10:58:30) 
sonra türk kadını niye yatakta odun gibi yatıyor? yiyeceği damgayı bildiği için.
kadının hayatından çık bence.

  • rock n roll  (25.01.15 10:58:49) 
Evliyken bir iki kaçamagi olagan karsilamayacaksan, hiç evlenme. Evlilik cinsel iliski tekelinin ötesinde bir güven gerektirir. Bence sana fantezilerinden bahsetmesi onda böyle bir gûven olustugunu gösteriyor ama bu gûven sana sanki iki numara büyük gelmis.


  • pinocchio  (25.01.15 11:03:00 ~ 11:09:41) 
Arkadaslarin da dedigi gibi icine atan icine kapanik kadinlarin aldatma olasiligi cok cok daha yuksek.

En azindan bu aldatsa bile delikanli gibi soyler.

Digerleri seni bir omur boyu uyutur.
  • kosun lan mevzu var  (25.01.15 11:06:09) 
Böyle bi sevgilim olmadı amına koyayım. şanslısın.


  • komando kani var bende  (25.01.15 11:06:18) 
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (25.01.15 11:09:22) 
nicki martin + 1
Senin de benzer fantezilerin varmış işte. Nasıl ki bu onu aldatacağın anlamına gelmiyorsa, aynısı onun için de geçerli. Fıstık gibi ilişkiymiş işte, ne güzel role play bile yapıyormuşsunuz.

Çocuklarının annesi ya böyle bir kişi, ya bunları içine atan bir kişi ya da bunları hiç bilmeyen ve çocuklarının annesi olduktan sonra ya kefşedecek ya da keşfetmeyecek bir kişi olacak.
  • aychovsky  (25.01.15 11:11:14 ~ 11:12:06) 
bugünde öğrenmiş olduk ki içine kapanık ve daha sessiz karaktere sahip kızlar aldatmaya hazır küçük fahişelermiş.

kokusmus beyinlerinizi sikeyim.

bu arada entry'e cevap: kız seni sevmiş baya ki bunları konusacak kadar güveniyor. ayrılma bence.
  • fransizkalanadam  (25.01.15 11:15:19) 
Yaramaz o karı. Ayrıl. Hem o kadar kısa eteği giymesine niye izin veriyorsun lan?


  • amarikanya fitbolcusu  (25.01.15 11:42:40) 
Yatakta odun gibi olsaydı da güvendiği sevgilisi ona orospu ruhlu demeseydi keşke.


  • elorelia  (25.01.15 11:46:54) 
Şaka lan şaka. Pompaya devam. Aldatılmaktan korkma, senin sorunun değil.

İçini ferahlatmak istiyosan kızı dene. Bikaç farklı şekilde birileri yazsın hatuna. Bakalım ne tepki verecek?
  • amarikanya fitbolcusu  (25.01.15 11:47:49) 
bu ilişki yakında threesome a kadar gider.


  • hain kostokk  (25.01.15 12:19:32) 
duyurunun "modern" kadınları yine ortamda egemenlik kurmuşlar.

siz onlara bakmayın. hayat ne onların ima ettiği kadar masum ne de bizim şüphelerimiz kadar boktan.

buradaki bazı kadınların yazdıklarını okudukça bir takım erkeklere hak veriyorum lan.
  • kosun lan mevzu var  (25.01.15 12:22:43 ~ 12:44:01) 
cool story bro


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (25.01.15 12:24:17) 
Kızın bir suçu yok. Bu fantazilerin ileride başkalarını yatağınıza almanıza kadar gitmesini asla istemeyeceğinizi, kendi aranızdaki küçük oyunlar olarak kalacaklarını bir ara hafif yolla söylersen ve o da buna karşı çıkmazsa sorun yok. Kendini açtı diye kızı yargılama.


  • twelfth  (26.01.15 07:29:21) 
o kız sana fazla. umarım senden ayrılır da kendisini hakeden birisini bulur.


  • sta  (26.01.15 20:27:26) 
Ondan sonra türk kızları rererörö. Ayrıl bence sen, kızın hayatını da mahvetme teallam yaa.


  • bilinmez bilinmez  (27.01.15 11:42:48) 
Fanteziler iyimiş kanks. otobüs kurgusunu en kısa zamanda deniyiciğim. hahaha


  • zbrs  (27.01.15 13:44:47) 
sevgilin seninle en ozel hislerini paylasmis daha ne istiyorsun? acikcasi ilk okudugumda bi irkildim ama sonra dusununce ne kadar sansli oldugunu farkettim (senin). eger o senin karsinda masum, gozleri yeni acilmis rolu yapsa daha mi hosuna giderdi? o zaman da turk kizlari frijit diye baslik acacaktin buraya.

sana acilmis olmasi aldatma ihtimalini dusuruyor. dert ettigin seye bak yahu! ayrilin da kizcagiz onu hak eden birini bulsun.
  • my pink  (29.01.15 07:39:50 ~ 07:41:03) 
liseli fantezisi yaptığına göre de sen de pedofilik sapık olmalısın? şikayet ediyorum seni polislere.


  • lyh  (29.01.15 07:45:14) 
diyelim ki soruyu soran troll ve eğlenmek istemiş ama işin en garip yanı olayların normal olduğunu düşünen cevaplar. otobüste birbirini hiç tanımıyormuş gibi taciz etmeler falan çok normal şeyler hı hı.

hayatı how i met your mother tadında yaşamak bu olsa gerek.
  • nick konusunda kararsizim  (29.01.15 08:16:40) 
+1 @lyh


  • my pink  (29.01.15 11:03:29) 
@lyh haklı :)
güzel sevişeceğin sevdiğin biriyle evlenmelisin tabi ki. istersen sana patates cuvalı alalım 30 yıl onu sik

  • fasulyek  (30.01.15 16:55:52) 
çükünü kes duvara as sen de kurtul kız da kurtulsun.


  • fasulyek  (24.02.15 01:25:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.