[]

Kedi sevmek istiyorum ama kedileri tanımıyorum

Özelde aşırı derecede köpeksever, genelde de iyi bir hayvansever olarak, kedilere de hastayım. Mahallemizde falan besliyorum.

Ama bu sıpaları nasıl sevmem gerektiğine dair bilgim yok. Çok dengesiz tepkileri var. Geçen bir cafede geldi yanıma bir tanesi. Yiyecek bekliyor. Verdim biraz. Sonra sevmeye başladım. Baya bir mayıştı. Sonra pat diye diş attı elime. Durduk yere ya. :)

Bir köpek asla bu hareketi yapmaz. Ben de köpeklerden alışkınım. Hiç beklemiyordum. Mesela bu hareketin anlamı neydi? Sebebi neydi ki?

Bir de nelerden hoşlanır, nelere gıcık olur bu kediler?

 
her kedinin kendine has huyu vardır.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (25.01.15 02:32:40) 
muhtemelen sıkıldı o an sevilmekten. kediler aşırı başına buyruk ve bencil yaratıklardır. cigerdelen'in dediklerine ek olarak, kuyruğunu sallıyorsa rahatsız olmuştur, kuyruğu kabarmışsa çok sinirlenmiş demektir.


  • quotes  (25.01.15 02:32:51) 
kedi sevmeyi zaten öğrenemezsin. çünkü o kadar dengesizler ki bir gün bayıldıkları bir şey ertesi gün işkence olabiliyor. telepatik güçlerinle kediyi anlayarak seversen olur. ama yine de bir anda pati yersin.


  • p girl  (25.01.15 02:42:21) 
kediler her zaman rahatsız olduğu için dişlemez eğer ısırmadan sadece ağzında geveliyorsa oyun oynuyordur.


  • kuzey li  (25.01.15 02:42:33) 
kediler cok iyi sevimli hayvanlar ama bildigin orospucocugu hepsi. sagi solu belli olmuyor ibnelerin. sen eve uzgun geliyorsun o senden daha uzgun oluyor, sen eve atarli gergin geliyorsun ibnetor senden daha fazla atar yapiyor. köpek öyle degil ama lan . dünyanin baska bir ucunda yetismis bir köpekle karsi karsiya gel ve köpege türkce olarak "kanka bu yaptiklari ibnelik amina koyum de mi lan" bakisi at, sonra köpek sana "haklisin kardes ama hayat bu iste" bakisi atip kuyrugunu sallayarak bacaklarinin arasinda dolanir.


  • ivettivett  (25.01.15 04:35:53) 
insan gibiler ya şeker gibisi de var hepsini gömmeyelim. benim fakültede sürekli beslediğim bir kedi vardı uyurken, yerken, yürürken her türlü muameleyi hoş görürdü mesela. ben sinirlenirdim bazen bi' dengesiz gelip uyurken hırpalayınca ama kedi sadece başını öteki tarafa çevirir kafasını bile kaldırmazdı. yaşlıydı baya belki ondan bi bilgelik gelmiştir.


  • hkaan  (25.01.15 10:14:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.