[]

kova burcu

bir arkadaşım var. bu aralar burçlara iyice takmış. işte şu kişi bu burctandır, bu kişi bu burctandır falan filan. sonra sen nesin dedi? neye benziyorum dedim. balık dedi. yoo kova burcuyum ben dedim. hiç alakan yok dedi..
sorum şu: bu burç olayı direkt doğduğumuz gün ile alakalı ya hani. mesela anne karnında iken gezegenlerin yer değiştirmesi filan özelliklerimizi hiç etkilemiyor mu? tam olarak olayı ne?

ayrıca kova burcu erkegı ozellıklerını sozlukte okuyunca tam benmışım diyorum. bu ibne arkadas benı mı kıskandı ne ehehe

doğum tarihim: 27 ocak..

 
rastgele bir burç seç. oku. kendinden çok şey bulacağından eminim.
mesela şu da tam beni anlatıyo amk:
www.kocburcu.net
yersen.

edit:lan hakkaten aynı ben ha.
  • namus ninjası  (25.01.15 01:16:01 ~ 01:16:35) 
doğum günlerimiz aynı hehe.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (25.01.15 01:26:51) 
@sadakatsız @ palve bende aranızdayım


  • kedidir o kedi  (25.01.15 01:28:24) 
ehehe taktıgımdan degıl yahu:) gercı takmısım kı sormusum da, durum oyle degıl, valla bak:) yani merak ettim. cunku hıc ılgımı ceken bı konu degıl. gercı bu aralar astrofızık ıle alakalıyım ama ılgımı ceken konu bu degıl.
oyle ıste:)

  • hede hodo  (25.01.15 01:31:21) 
ha bi de. amadeus'u izlediğimde o herifin sacma sapan halleri, deliliği, arada kendine kapanıklıgı filan hep kendimden izlerdi.
enstruman calıyor muyum, hayır. öff ne bıcım bı seymıs:)

  • hede hodo  (25.01.15 01:33:04) 
aynı dönemlerde doğan insanların benzer karakteristik özelliklere sahip olduğu yüzyıllar önce araştırılmış/tespit edilmiş (her neyse artık). ben de bu kadarına inanıyorum daha fazlası falcılık gibi oluyor ve saçma geliyor.


  • tescillimarka  (25.01.15 01:42:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.